I'm Lassie

Five nights story-S1E5-Love of iron

"BUM!"ozvalo se kousek za Foxym.Na podlaze se něco válelo jako klubko drátů."Mangle!,,vykřikl Foxy nechápavě."Co tu děláš?,,nechápavě se ptá dál."Já...já tě nemůžu ztratit!,,vykřikla smutným přiznáním Mangle."Prostě nemůžu.,,řekla smutně Mangle a zadržovala slzy.Foxy jí chytil za ruku."Neztratíš,,řekl s klidem a usmál se.Lassie s Roarem se na sebe podívali a usmáli se."Tak tím je to vyřešeno.,,řekla s radostí Lassie a objala Roara.Foxy jen přikývl a vzal Mangle s úsměvem za rameno.Lassie s Roarem si sedli do Porate Cove a povídali si.Celé hodiny.Foxy s Mangle si u stolu povídali s Bonniem a Chicou.Lassie si povzdechla."Copak?,, ptal se Roar."No víš,každý má někoho,kdo jemu blízký a je s ním pořád,Chica ma Bonnieho,Mangle má Foxyho,Freddbear má bratra Springbonnieho,Toy Chica Toy Bonnieho,a Puppet s Freddym a Toy Freddym jsou jako jedna ruka,jen Purgle sedí zalezlá v Girl Cove a čeká na den.,,vysvětluje Lassie."Jo takhle.,, přemýšlivě řekl Roar a podepřel si bradu.


"Proč být sám když můžeš mít lásku.,,povzdechla si Lassie a zvedla se.Roar šel za ní v domění že jdou do Girl Cove.Ale ne.Lassie šla pořád dál a dál.Roarovi se honilo hlavou spoustu otázek ale neříkal nic. Lassie se zastavila před dveřmi skladu a vzala za kliku."Kam jdeš?,,nechápavě se ptal Roar."Jdu vyřešit situaci.,, odpověděla sebevědomě Lassie a zatlačila do dveří.Vstoupili do skladu.Lassie se rozhlídla po místnosti a najednou zaregistrovala Roarův vyjevený obličej."Copak,vypadásˇ jako bys tu ještě někdy nebyl.,,řekla konejšivím hlasem Lassie."Taky že ne.,,odpověděl Roar."Nejsem tu zrovna dlouho.,,řekl Roar a sedl si  na starý stůl.


"Počkej tady.,,řekla Lassie soustředěně.Chvíly něco rozčíleně hledala v poličkách a potom zamířila k odpadní místnosti."Kam jdeš?,,ptal se Roar vyjeveně."Ale nikam,počkej tady.,,odvětila Lassie a vzala za kliku. Vstoupila do skladu.Roar jen vyděšeně přihlížel.Lassie začala pomalu scházet ze schodů.Roar to nevydržel a navzdory jejím příkazům se vydal dolů po schodech.Oba sešli schody a Lassie se podívala na Roara docela naštvaně."Neříkala jsem ti snad něco?,,řekla Lassie trochu naštvaně."Nemůžu tě tak nechat.,,hájil se Roar. "No dobře,ale na nic nesahej.,,řekla Lassie vyčítavě a začala znovu hledat v policích.Zalezla do tunelu. "Kam jdeš?,,ptal se Roar ustaraně."Klid,za chvíly jsem tu.,,řekla Lassie a zalezla do tunelu.


Lassie leze tunelem.Co je na tom zajímavé?"BUM"ozvalo se.Lassie se otočila a lezla co nejrychleji z tunelu. Na podlaze leží Purgle a v tenkém byla stropě velká díra.Lassie s Roarem jen nechápavě přihlíželi.Lassie se po pár vteřinách podívat jestli je v pořádku."Je v pořádku.,,řekl Roar když si všiml čipu vedle ní.Osobnostní čip,stačí jí ho vrátit a bude v pořádku."Co,je 5:00!Vykřikl Roar když viděl hodiny na zdi.Rachle nesli Purgle po schodech.Když přišli nahoru,všichni animatronici nechápavě civěli na díru v podlaze."Co tak civíte,rychle to opravte!,,zakřičela Lassie a nedla Purgle dál.Všichni se rozběhli do skladu pro nářadí a ostatní potřeby. Přinesli věci a dali se do oprav.Lassie se snažila ve skladu najít Purglin čip."Konečně!,,zvolala Lassie když si všimla čipu na zemi.Běžela ke Girl Cove a chtěla čip Purgle zasadit.*ozvala se zvonkohra*Všichni animatronici byli už pět minut na místech.Tak se Lassie postavila a dala Purgle do původní pozice.Ztihla to jen tak tak.Děti vtrhli do pizzerie.A najednou si Lassie něčeho všimla.Dverme do skladu byly pootevřené a ze tmy civěli zářící oči.





Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.