idk bruh

♥Modní Princezny Aka Úsměv A Jedeme♥

Čus, džus! Vítejte u dnešního článku a ten bude o disney princeznách! Zajímalo vás čím by se staly disneyho princezny v 21. století? Ráda vám to ukážu!


1. Mulan

Kadetka Mulan - Mulan doufá, že půjde ve šlépějích svého otce. Chce se přihlásit na stejnou školu sebeobrany  jako on. Má to ovšem jeden háček, je to chlapecká škola. S pomocí svého trenéra Mushu se přestrojí za chlapce a nastoupí. Samozřejmě ji nakonec objeví, ale její schopnosti a houževnatost otevřou dveře i ostatním dívčím kadetkám. Jestli jí potkáš, nezapomen se jí zeptat na to jak se děla ten cool přemet dopředu!


2. Tiana

Podnikatelka Tiana - Tiana patří mezi 25 nejúspěšnějších lidí pod 25 let. Do této příčky se zařadila díky své cukrárny Tianas´sweets která je vyhlášená po celém státě hlavně díky svým unikátích domácích receptech. Přes volné víkendy se věnuje dlouhým procházkám, hrání si se svým psem a jazzové koncerty! Pokud budeš mít příležitost, ochutnej její výtečné čokoládové mufinny!


3. Bella

Potterheadka Bella - Bella miluje knihy, hlavně ságu o Harrym Potterovy, oblíbené postavy jsou Hermiona a Neville. Ale stejně miluje i dobrodružní filmy a komediální seriály. Někdy nejde spát před dvanáctou večer, jen proto,aby si přečetla další kapitolu. Jestli se s ní dostaneš do řeči, zeptej se jí jakou kníhu by ti doporučila, má na ně výborná vkus! 


4. Sněhurka

Vizážistka Sněhurka - Sněhurka líčí nejpopulárnější popové celebrity, má přímo talent na líčení. Umí na první pohled poznat jaký účes se k vám hodí, jestli jste jarní nebo letní typ. A ještě k tomu je královnou sociálních sítí, na blogu vystupuje pod jménem @poison_apple7. 


5. Esmeralda

Baletka Esmeralda - Esmeralda se dostala do Francie v dětském věku jako uprchlík. Od té doby už ale ušla dlouhý kus cesty. Je vůdčí postavou prestižní baletní společnosti v Paříži a musela velmi tvrdě pracovat, aby toho dosála a překonala předsudky. Nikdy nezapomněla na své kořeny, díky čemuž je vždy součástí jakékoli aktivity pomáhající uprchlíkům. Miluje Paříž, ale nejraději má chrám Notre Dame.

6. Jane

Umělkyně Jane - Jane Porterová právě odpromovala na Central St. Martins v oboru vědecké ilustrace, když ji otec překvapil úžasnou příležitostí. Chce, aby s ním Jane na zbytek roku odjela do Konga studovat gorily. Jedna věc je trávit víkendy kreslením zvířat v zoo, druhá pak opustit Londýn a vydat se do nebezpečných hlubin džungle a čelit tváří tvář divokým zvířatům. Už se nemůže dočkat! Krom této tvůrčí a kreativní zábavy miluje čokoládu , zpěv a jednorožce.

7. Pocahontas

Lingvistka Pocahontas - Pocahontas miluje jazyky a bohatství svého lidu. Na částečný úvazek pracuje jako předkladatelka, zatímco na vysoké škole studuje lingvistiku. Kromě toho ale miluje i adrenalinové sporty jako horolezectví, jízdu na kajaku divokou řekou nebo skoky z útesů. Ráda by pracovala ve filmovém průmyslu jako kulturní poradce, aby si byla jistá, že hollywoodské filmy respektují různé kultury a jsou věrní předloze. Kromě toho miluje focení různých památek, její nejoblíbenejší je eifelova věž!


8. Ariel

Antropoložka Ariel. Už od malička Ariel věděla, že bude stejně jako její otec mořským biologem, nebyl to její sen, ale věděla, že tím udělá otci radost. Dokonce se zapsala i do školního plaveckého týmu Šupiny. Během prvního ročníku, ale navštívila přednášku antropologie a od té chvíle věděla, že musí změnit obor. Sestry si myslely, že je to kvůli třídnímu asistentovi Ericovi, ale to není pravda. Ariel miluje studium lidí a různých kultur. Učit se o lidech je tak fascinující a kdo ví? Třeba si z exkurze přiveze nějaký suvenýr do své sbírky. Je energická,veselá a optimistická. Má ráda čokoládovo mandlové bonbony.

9. Merida

Punkerka Merida - Merida každý víkend brázdí krajinu v sedle svého koně Anguse a jelikož je rebelka, poslouchá punk a Mor’du je nejspíše jedna z jejích oblíbených kapel. Merida miluje hudbu, je rebelka a má dokoce i svou vlastní kapelu jménem Rebels´girls. Občas se hádá se svou mamkou, ale potom je to dobré. Umí hrát na kytaru.

10. Jasmína

Jasmína blogerka o cestování - Jasmína má blog o cestování. Objevuje svět a různé kultury. Miluje, když může cestovat na nějaké nové místo a jednou z nejoblíbenějších částí celého výletu je to, že může hledět přes okénko letadla, zatímco stoupá do mraků. Navíc studuje veterinu a je velkou aktivistkou za práva zvířat. Miluje indickou kuchyni a různé vzory.


Tak a jsme u konce. Snad se vám dnešní článek líbil a budťe  forover meloun!!
















 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.