Uphill Rush 4 Girl
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Papa's Taco Mia!
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Tudor Fashion
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Horse Farm Assistant
Hra - Horse Farm Assistant
Video se načítá
 

I love MLP

Pinkie Pie

Pinkie Pie (celým jménem Pinkamena Diane Pie) je poník se zálibou v oslavách, které organizuje při každé příležitosti. Má veselou, bezstarostnou, často až chaotickou povahu. Pracuje v místním pekařství Sugarcube Corner jako pekař, pomáhá panu a paní Cakeovým při práci a hlídá jim děti. Pochází však z kamenné farmy, kde žije i její rodina. Má spoustu sester (např. Maud Pie), ale všechny jsou zamlklé, chladné a tak trochu jako lenechod - nebo spíš kámen. V celém seriálu je pravděpodobně nejvýraznějším komickým prvkem, zvláště díky svým naprosto neadekvátním reakcím na dané situace. Má také pinkiesmysl - když se jí třese ocásek, něco spadne - když jí škube v oušku: pozor na dveře, atd. Ve filmu Equestria girls také ,,údajně" odhadem naprosto přesně uhodla to, o čem vlastně nic nevěděla... Jejím mazlíčkem je bezzubý krokodýl Gummy, je s ním spoustu legrace! Je milovnice všech sladkostí. Reprezentuje element radosti.

Mezi další často se objevující postavy patří například malý drak Spike; mladá hříbátka Cutie Mark Crusaders - Apple Bloom (sestra Applejack), Sweetie Belle (sestra Rarity), Scootaloo (veliká fanynka Rainbow Dash) a Babs Seed (sestřenice Apple Bloom); dále princezna Celestia, její mladší sestra princezna Luna a princezna Cadance (chůva Twilight), které společně vládnou celé Equestrii, Maud Pie (starší sestra Pinkie Pie), Sunset Shimmer, zebra Zecora žijící v Everfree Forest, Discord, lord Tirek a spousta dalších.

V celém seriálu se objevuje i veliké množství vedlejších postav. Ačkoliv většina z nich stále plní pouze funkci komparzistů, někteří naopak dostali, pro velkou oblibu u diváků, větší prostor. Mezi nejoblíbenější 'vedlejší poníky' patří především Big Macintosh (který se později dočkal i vlastní epizody), Derpy Hooves, DJ Vinyl Scratch (uměleckým jménem DJ Pon 3) či Doctor Whooves.



[Unsupported element format]

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.