I don't know

Můj názor na odchody z hpd.cz

Hello Papaya! Vítám vás u dnešního článku! Tak si dejte džus,nasedněte na bus a můžeme začít!


Ehm! ehmm! Dnešní článek bude spíše můj názor takže...to neberte nějak moc vážně spíš to berte jako můj názor. Jo? Super! Takže jdeme na to!


Většina z vás určitě zná takové to: !pomoz HPD.cz vrátit do starých kolejí plno lidí odchází a už to není to co bývalo a blablabla...

Já vím! TUNA z vás si to určitě zkopírovala na profil co? (°~°)...

No mně spíš připadá ,že ti lidé odchází z nějakého důvodu třeba jim umřel křeček a těžce to snášejí ,nebo někdo v rodině,nebo mají rodiné problémy,třeba se jim rozvádí rodiče to nemůžete vědět!

Taky je tu možnost číslo 2. Nemusí to ty dotyčné na HPD.cz už bavit a tak prostě odejdou taky je tu někdo i šikanuje a ....no chápeme, asi byste sem nechtěli chodit co? Takže prostě nemůžete lidem zabránit v jejich VLASTNÍCH rozhodnutích!


Děkuji že jste si to přečetli a berte to prosím jako můj názor potřebovala jsem to někam napsat

Tak...

Ahoj jednorožci :3!

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Když mám chuť odejít já, není to ani tak kvůli šikaně, nebo nebavení, ale hloupost nejmenovaných lidí, kteří si nedají pokoj. Jakmile oni na tebe, je to dobrý. Jakmile ty MILE na ně, je to šikana a půjdou na policii. -_- Už se nemůžu dočkat až tito lidé dostanou špetku rozumu. Bylo by o lepší pro všechny, včetně jich samých.

Naty a KájaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.