Hrát nás baví

10 nejdražších bot na světě

Ahoj, vítám vás u dalšího článku a tentokrát 10 nejdražších bot na světě. Tak nebudu zdržovat a jdeme na to.


10. nejdražší

50 000 dolarů

Kdybyste je viděli v detailu, tak pochopíte. Fajfka je totiž z malých diamantů!!!!



9. nejdražší

60 000 dolarů

Air Jordon Silver boty od NIKE. Slovo silver - stříbro - není v názvu náhodou. Opravdu jsou postříbřené, ale přitom se dají skutečně nosit. Model zaštítil svým jménem legendární basketbalista Michael Jordan.


8. nejdražší

160 000 dolarů

Diamantové papuče mají svou cenu už i proto, že jde o pěkně starý kousek, který kdysi patřil indickému princi. Jsou kromě diamantů zdobené i rubíny. Vidět je můžeš v Baťově muzeu bot v Torontu v Kanadě.


7. nejdražší

500 000 dolarů

Stříbro, platina, diamanty. Tím se závratná cena těchto střevíčků vysvětluje. Čest nazout je dostala Anina Noni, která v nich vyrazila na předávání Oscarů v roce 2007.


6. nejdražší

666 000 dolarů

Botky z Čaroděje ze země Oz jsou celé poseté rubíny a podklad je z pravého hedvábí. Jenom Judy Garlandová z tohoto filmu měla čest nazout je.


5. nejdražší

1000 000 dolarů!

Boty za meloun doláčů! Tyhle retro botky mají svou cenu kvůli celozlatému podpatku. A ty určitě dost váží. Diamanty na zapínání už jsou proti takovému množství zlata v podstatě maličkost. :)


4. nejdražší

1,090,000 dolarů

Další boty od designéra těch nejdražších botek na světě - Stuarta Weitzmana. Tyhle sandálky stojí majlant, protože jsou celé z čisté platiny, k tomu nějaký ten diamant a je jasné, že pod milion prostě stát nemůžou..


3. nejdražší

1 600 000 dolarů

Opět model od Stuarta Weitzmana, tentokrát s rubíny, kterých bylo použito 642. To už to taky mohl zaokrouhlit, pár dolarů navíc by už případného majitele tohohle skvostu určitě nezabilo.



2. nejdražší

2,000,000 dolarů

Astronomická cena je pochopitelná vzhledem k množství obřích barevných diamantů a platiny, kterou designér Stuart Weitzman na boty použil.


1. nejdražší

3,000,000 dolarů!!!

Řekli byste to do těchhle škrpálů? Na pohled normálka, až na to, že jsou z pravého hedvábí, zdobené diamanty, rubíny a safíry, ale hlavně byly navržené pro legendu klasických hollywoodských filmů Ritu Hayworthovou, díky níž se z nich stal taky legendární kousek bot. Sběratelská cena je nevyčíslitelná.




Doufám, že se vám článek líbil a jestli chcete další tohoto tipu napište komentář a nebo dejte +. Zatím ahoj.

Komentáře

anca 2004(♥ Mimoni ♥)

Nechápu, ale já bych si (s prominutím) takovéhle boty nevzala ani nekoupila. 1. Protože se mi žádné nelíbili 2. Protože byly všechny moc drahé
Ale jinak super článek smajl

anca 2004To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.