Hrací poník na kličenku

Miss hpd 2017 ukaž nám svůj styl

Ahoj holky po dlouhé době tady máme první oficialní ůkol ted budou  články na téma miss vycházet pravidelně chci jen dodat že tento ůkol rozhodne jestli postoupíte zítra nebo možná i dnes se dozvíte bodování ale spíš zítra.

Bellavilla


Mám ráda pastelové i výrazné barvy.
To znamená, že v mém šatníku najdete výrazně růžovou halenku smalými plameňáky, ale i pastelově tyrkysový svetřík.
Líbí se mi béžové tričko se zlatými palmami. Ráda nosím bílé kraťásky s šedými hvězdičkami v kombinaci černého trička s ananasem.
Toto léto jsme koupily khaki džíny a černé tílko se zlatým nápisem a malými rudými růžičkami.
V mém šatníku nenajdete trička a tílka s hlubokými síťovanými výstřihy, nebo kostkované košile - tento styl mi nesluší a vyhýbám se mu.

Nosím to co je mi pohodlné, miluji eleganci a styl.
Mám ráda barvy, ale ani černá, bílá nebo šedá mi nevadí. (Miluji šedý svetřík s Eiffelovkou!).
Takže nosím skoro všechno :3
Miluji módu, Ráda ji kreslím , nakupuji, kritizuji a dělám z ní outfity. ☆

Bellavilla☆

Elishabeta



Vybrala jsem si tento outfit protože mám ráda pohodlné věci ve kterých se člověk cítí dobře. Stačí mi aby to vypadalo jen trochu dobře, nejdu na modní přehlídku :'D

 Madeline Stella Hatter


Mám ráda styl, kde se kombinuje dívčí a drsný styl. Proč? Protože se to ve mně skrývá. Skrývá se ve mně jemná a romantická dívka která sní o lásce. Ale potom se o ve mě skrývá dívka která sní o rebélii a dobrodružství. Ale i přes mé dvě já se pořád snažím se dívat na svět s růžovými brýlemi a úsměvem na rtech. At už je rebelský či zamilovaný! Proto se mi líbí kombinace světloučkých Sněhurkovských šatů. Lehká mikino bunda která v sobě skrývá oba styly a modní rebelská taška a doplňky.

CoolEvča



Chci hlavně pohodlí. Pokud je to hezké ale nepohodlné tak to nenosím. Musí to být hezké elegantní ale jako nejduležitější je aby to bylo pohodlné. Miluju takový ten domácí styl. Krásné tepláky, hezké triko a  ktomu bačkůrky.

Psychoušek



Je to můj styl a mám ho ráda. V tomhle se cítím sama sebou, krásná a svá. Mám ráda, řetězy, roztrhané džíny, nadkolenky, návleky na ruce, tenisky, náramky a věci s lebkou. Ráda si dělám výrazné černé linky a tupíruju vlasy. Je to odraz mojí duše. Hodně lidem se to sice nelíbí, ale to mě nezajímá, je to můj styl a ne jejich. Myslím, že na tom být jiný, originální nebo extravagantní není nic špatného, nemůžeme být všichni stejní, z toho bychom se za chvíli zbláznili. Každý by si měl nosit to, co chce a včem se cítí dobře a pokud se mu někdo kvůli tmu směje, zaslouží si jednu facku z každé strany...Každý má nějaký vkus a je fajn, když se to nebojí ukázat.

Kika7

Tohle je můj styl oblékání. Dlouho jsem nemohla najít něco co by se mi podobala a najednou tohle . Začala bych asi takhle. Jde mi hlavně o pohodlí ale i o to aby jsem vypadala alespoň trochu dobře.Barvy-Miluju kombinaci černé a vínové.Ty barvy mi spolu přijdou děsně uklidňující a uvolňující. Zároveň mám ráda jednoduchý styl. Nemam ráda plno blbostí na sobě, obří náušnice, nebo cvočky. Elegance je prostě boží a když si vezmu sukni vyjádřím moje city. Jsem prostě dívka a tak si vezmu sukni. Navíc jsem trochu šprtka takže se sukní je to nejlepší a přitom to není přehnaně šprtka ale taky stylová cool holka takže chci skloubit to že nejsem opravdu žádná rošťačka ale slušná holka ale která má zároveň styl.Dokazu i říct že jsem milá a myslím že v tomhle tak i vypadám proste mi je můj styl hrozně sympatický.Takovy svěží, milý, proste pro mladou holku.Nechci ze sebe dělat starší ženu ale užívám si toho že jsem mladá a tímhle oblečením to skvěle vyjádřím. Miluju můj styl

malířka


Můj styl oblékání je různorodý. Mám moc ráda takový ten elegantní styl, který nosí např. Anna Sulc. Zároveň se mi však líbí cool styl...
Myslím si, že tenhle outfit odpovídá naprosto přesně:
Jop, takhle nějak chodím. Ale místo těch bot Coneversky! A je to OK!
Proč takto chodím? Tento styl oblékání se mi líbí. Nejsem schopná přesně říci proč. Obsahuje tak nějak...všechny mé oblíbené styly! Je tam sukně a šperky (elegantní styl), taková ta čepice, tričko, boty (cool styl), červená barva, která mi příjde hrozně super, připomíná mi to Londýn (a já miluju Londýnskou elegantní módu)... No celkově se mi to prostě moc líbí!

KETRINKA1



Na této fotce jsou jedny z mých nejoblíbenějších kousků oblečení z mého šatníku. Nejradši se oblékám do elegantního a jemného, zároveň ale do pohodlného stylu, barvy se snažím v outfitech ladit. Střihy spíše jednoduché, ale líbí se mi i například prodloužená zadní strana halenky nebo nesymetrické rukávy či odhalená ramena.
Taky miluju krajky, jedna černá krajka je na zádech trička v outfitu uprostřed.
Někdy mám ale chuť i na výraznější barvy a střihy, určitě ale nic "odvážného". Pak se mi líbí i různé potisky, třeba motýlů (jako na tričku v posledním outfitu), růží nebo nápisy.
Potom jsou mou velikou vášní košile, kterých mám asi osm. Bohužel je nemůžu ukázat, protože můžu zveřejnit jen jednu fotku.
Dále miluji různé svetříky a kardigany. Naopak třeba šaty moc nenosím, ale mám troje a nějaké z nich si sem tam vezmu. Hrozně se mi líbí šaty s květovaným vzorem, ty ale bohužel nevlastním.
S outfity se snažím ladit i šperky a doplňky, šperky ale moc často nenosím. Přesto mám ale pár oblíbených a bílé sandály na fotce úplně zbožňuji.

A na závěr už chci jen říct, že i když se to asi podle textu nahoře moc nezdá, tak oblečení zas tak extra neřeším. Neřídím se podle žádných trendů a zkrátka nosím to, co se líbí mně a v čem se já cítím dobře. Oblečení mě vážně baví a třeba do školy se snažím oblékat hezky, na druhou stranu to ale až tak nehrotím a když jdu s kamarádkou ven, když jdu do obchodu nebo jsem doma, tak neřeším, abych ladila, v ten moment mi jde totiž hlavně o pohodlí. : )
-Ket

Bohyně zlata



Od malička mám ráda modu moda je pro mě sebevijádření něco čím můžu vijádřit svou osobnost svůj styl ,ráda kombinuju džínové bundy s potrhanýmy džíny mám ráda takový pouliční styl hrozně ráda se takto oblékám jak do školy tak i ven je to prostě moje sebevijádření sama sebe.

Belania333

Něco takového nosím pořád. Mám ráda minimalismus, zároveň se ráda oblékám víc „žensky“. Neznamená to však, že jsem jak vystřižená z módního časopisu. Ráda kombinuju typicky „teenage“ kousky s něčím kapku víc elegantním. Spoustě lidí se můj styl nelíbí, prý jsem na to malá. Ale já jsem svá a nosím jednoduše to, co se mi líbí.








Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

koruna z žužu: ACH, vítej v klubusmajl
Na chyby bych se vykašlala, můžeme být vůbec rády, že tu soutěž pro ás děláš.
Takovéhle komentáře ignoruj, akorát vysilují.

BellavillaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Ketrinka by si zasloužila mnoho, mnoho bodů už jen proto, že si dala práci s naaranžováním a vyfocením svého vlastního oblečení. Plus se k tomu nejvíce rozepsala a dala si s tím obecně fakt dost práce. A styl? Kohokoliv si v tom oblečení představím - sekne mu to.
Navíc si myslím, že s tím závěrem se ztotožní většina děvčat z HPD.

RiveTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.