Hrací poník na kličenku

Miss hpd 2017 pohovory

Ahoj dneska tady máme pohovory s kandidátky na miss také pár z vás dostalo 5 bodů navíc Bellavilla ,Madeline Stella Hatter ,5a065666ed88ff25 ,Lucy Lupinová , Bohyně zlata,Elishabeta ,CoolEvča.

1.Co chceš v životě dokázat?
2.Tvůj životní cíl?
3.Co pro tebe znamená život?
4.Kdyby ses měla pro něco rozhodnout pro co by ses rozhodla?
5.Kdyby si měla na našem světě něco změnit co by to bylo?
6.Lituješ něčeho?
7. Proč ses přihlásila do této soutěže?

Bellavilla


1. Chtěla bych mít přátele, kluka, ale hlavně lásku a podporu rodiny.
V životě bych chtěla dokázat jednoho: vrátit lásku lidem, kteří ji dávali mne a hodně toho kvůli ní obětovali.

2. V životě bych chtěla být právničkou, řešit alespoň malé spory lidstva . Jsem si vědoma toho, že jedna osoba mír světu nezajistí, ale když bude o jednu hádku méně, budeme na správné cestě k usmíření.

3. Život je zkouška .Je to dobrodružství které neovlivňuje osud, ale naše vlastní rozhodnutí.
Jde o naše cesty, kterými se rozhodneme jít a které se propletou s cestami jiných lidí, našich přátel, známých.

4.Vždy se rozhodnu pro upřímnost, pravdu a lásku.
Vím, že to bude někdy bolet, pravda bolí, upřímnost za sebou zanechává rány, neopětovaná láska zabíjí.
A i přes to to chci. Vždy se rozhodnu pro tyto věci.

5. Mír. Více lásky. Více čisté přírody.
Bojovala bych za to a jednou určitě i budu.

6. Lituji toho, že nedokáží zastavit čas.Nechci aby kolem nás umírali nevinní lidé, dostávali nevyléčitelné nemoce a...My pak litovali toho, že jsme jim nestačili říct to, jak moc jsme je měli rádi.

7. Chtěla jsem poznat jaké to je být tou ...zajímavou.
Vše co jsem zde napsala je pravda a zajímá mne pravda ostatních dívek.
Bude to pro mne zkušenost, snad se dozvím, jak na lidi působí me vyjadřování, nikoliv můj vzhled.

Angela momomo


1) Chtěla bych na gympl, potom na filozofickou fakultu v Praze a jednou bych se chtěla věnovat spisovatelství

2) Životní cíl??? Ty jo... Asi bych chtěla zemřít a něco po sobě zanechat. Aby se o mě psalo v učebnicích dějepisu, nebo aby moje jméno říkaly vedle lidí co něco něco změnily.

3) Život... život je čas, který na tomto světě strávíme. Nevím co je před nebo po něm. Proto si myslím, že by si ho lidi měly užít. Život totiž znamená riskovat. Zkoušet nové věci. A hlavně překonat všechny své strachy a vytvořit si zase nové.

4) Tuhle otázku jsem trochu nepochopila. Rozhoduji se každý den. Rozhoduji se co si dám k snídani nebo jaké si vezmu boty. Takže... NO KOMENT

5) No.. napadla mě spousta klišé typu světoví mír. Ale... asi bych ze světa vymazala nemoci. A hladomor. A v neposlední řadě bych zařídila světoví mír

hladomor. A v neposlední řadě bych zařídila světoví mír

6) Nejvíc lituji toho, že... jsem si špatně vybrala přatele

7) Proč jsem se přihlásila??? Protože jsem praštěná a nemám co dělat.

Madeline Stella Hatter


1. Chtěla bych se věnovat umění. Být malířka, herečka , tanečnice,nebo třrba psát knihy.

2. Chtěla docílit toho, že budu nebojácná, a sama sebou. Že budu objevovat nové věci a nebát se výzev. Že budu nezávislá a nebát se nových dobrodružstvích. A že budu optimistická.


3. Lásku, přátelství, nenávist, smích i slzy. Ale zase nesmím zapomenout na sladkosti, komediální seriáli a zábavu.


4. Chtěla bych mít manžela, děti a dobrou práci. Ale taky bych všem lidem na CELÝM světě vysvětlila jak je Harry Potter boží!

5. Týrání zvířat. Lidé kolikrát nechají zvířata hladovět, bijí je a atk. A dále bych osvobodila všechny děti od satanskému zařízení zvané ŠKOLA-

6. Když to vezmu s nadhledem. Tak to budou roky kdy jsem neznala Harryho Pottera a Pusheen.

7. Chtěla jsem zkusit novou věc!

5a065666ed88ff25

1.Stát se veterinářkou
2.Najít pravou lásku
3.Být sama sebou
4.Pro přírodu
5.Aby se měly všichni rádi
6.Zatím ničeho
7.Chci všem ukázat svůj vlastní styl

Psychoušek

1. Už snad od doby, co jsem se naučila psát, jsem chtěla být spisovatelkou. Psaní je moje největší závislost, když dostanu nápad, prostě musím začít psát, bez ohledu na to, kde jsem a jaká je denní doba, jinak mám psaní absťák

Už od malička jsme vymýšlela různé příběhy, vymýšlela imaginární charaktery a psala povídky pro svoje kamarády, dokonce i o nich.
Moct psát, vydávat knížky a předávat světu své myšlenky a nápady, to je to, co chci v životě dělat. Moct si vzít do ruky svojí knížku a vědět, že to, co mě nejvíc baví, není na nic.
2. Tato otázka je dost podobná jako ta první, ale odpovím jinak. Můj další cíl je cestovat. Opravdu moc bych chtěla navštívit Rusko, Japonsko, Turecko, Finsko a spoustu dalších zemí. S rodinou jsme nikdy necestovali, takže ta možnost někam vyjet je pro mě docela vzácná a proto si to chci vynahradit.

3.  Život? Občas si říkám, že je to snad jeden velkej blbej vtip  Ale znamená to pro mě možnost tu něco zanechat a něco si užít.Určitě můj život má nějaký smysl, i když jsem na něj zatím nepřišla. Ale každý tu jsme s nějakýho důvodu, kdyby byl někdozbytečný, tak se ani nenarodí.

4. Pro co bych se měla rozhodnout? Bylo by lepší být konkrétnější. Ale řeknu ti, čokoláda! To je vždycky jasná volba

5. Já bych úplně zakázala války a byl by klid. A taky bych zakázala ubližovat zvířatům, pod trestem smrti. jo a ten bych u nás zavedla.
6. Nejvíc ve svém životě asi lituju toho, že jsem netrávila víc času s někým, kdo už tady není, že jsem si ho trochu víc nevážila a že jsem se mu začala plně věnovat až těsně před tím, než umřel. Toho jediného ve svém životě opravdu lituju a tohle jediný bych chtěla vrátit zpátky. Protože mě to bude mrzet dokonce života. Protože ten, o kom je řeč pro mě strašně moc znamenal a mohla jsme mu to dávat trochu víc najevo...
7. Budu upřímná. Protože ráda soutěžím. Baví mě to. Nejde mi o výhru, ale o ten pocit adrenalinu během soutěže. Proto jsem se už od mala hlásila do všech soutěží, na které jsem narazila. A taky mě tahle soutěž zaujala. Miss, která není jen o vzhledu, to jinde nenajdete. Asi proto mě tato soutěž tak zaujala, že v ní nejde o to, jak vypadáte.

KETRINKA1


1, 2. V tom si ještě nejsem jistá, avšak pár cílů a snů už mám. Určitě chci napsat knihu, až budu starší, tak cestovat a dostat se na má vysněná místa (například Anglie (hlavně Londýn), Itálie (Řím), Řecko, Seychely), někomu pomoci... ale hlavně chci být zdravá a šťastná... Mimochodem, omlouvám se, ale tyto body jsem sloučila, protože mi otázky přijdou téměř stejné.
3. Moc složitá otázka na mě. : D Přiznám se, že nejsem žádný filozof a takovéto otázky ohledně života moc nemusím, takže k tomuto se bohužel nevyjádřím.
4. Eh, omlouvám se, ale tohle by chtělo nějak blíže specifikovat.
5. Já osobně bych radši nic neměnila. Nějaké věci mi sice hrozně vadí (války, kriminalita, netolerance a krutost lidí a podobné věci kupříkladu), ale radši bych do ničeho nechtěla zasahovat.
6. Pokud se tím myslí nějaký můj čin, upřímně ničeho nelituji. Ano, udělala jsem spoustu chyb a blbostí, a spoustu jich taky ještě udělám, ale holt to tak asi mělo být a nevím, kde bych teď byla, kdyby se to nestalo.
7. Popravdě jenom ze zvědavosti a jen tak. : D
-Ket

Lucy Lupinová

1. Chcem dokázať hlavne to, aby si o mne spolužiaci mysleli už len to dobré, ide mi na nervy to ih večné hulákanie po mne.

2. Tak predovšetkým by som chcela mať dobrého priateľa, ktorý by ma nenútil do vecí, ktoré nechcem. Chcela by som získať dobre platenú prácu a vyštudovať Vysokú školu. Ďalej: To auto a možno kôň. Ale len MOŽNO!

3. Život je pre mňa jedna veľká otázka. Nikdy nemôžem vedieť, čo si pre mňa prichystal. Nepoznám nikoho, vrátane mňa, kto by nechcel večný život. Život je dobrodružstvo, ktoré má veľký otáznik, ako som už spomenula.

4. Som možno tak trošku blázon, ale keď si pomyslím, koľko detí nemá domov a nikdy nepoznali svoju mamu alebo otca... pokúsila som si predstaviť, ako sa asi majú, a je to podľa mňa hrozné. Rozhodla by som sa mať radšej adoptované deti ako vlastné. Keďže som veľmi netrpezlivá, 9 mesiacov by sa mi už vôbec nechcelo čakať... pre mňa je niekedy aj jeden týždeň veľa... (napríklad teraz sa neviem dočkať, kedy pôjdeme od Maďarska(na ďalší týždeň))

5. Chudoba. Ľudia všade trpia chudobou, zatiaľ čo si iní užívajú bezstarostný život. Proste zmenila by som to, že by som vymazala chudobu z povrchu zemského.

6. Zatiaľ nič, ale cítim, že niečo v budúcnosti ľutovať budem. (Nechcem pôsobiť ako jasnovidec ale...)

7. Tak hlavne pre nudu, chcela som vyskúšať niečo NOVÉ!

Belania333

1. Vím, že tohle asi není odpověď, kterou jsi chtěla slyšet, ale chci být šťastná. Je to jedna z nejdůležitějších věcí na světě a spousta lidí si to ani neuvědomuje.
2. Chci se stát spisovatelkou. Píšu na WP a dostávat zpětnou vazbu od reálných čtenářů je moje největší radost. Proto miluju představu, že by někdo mohl být ochotný zaplatit peníze za to, aby mohl držet mou budoucí knihu v rukou.
3. Život je krásná věc a každý by měl být nanejvýš vděčný za to, že ji má. Občas si myslím, že je nespravedlivý, ale postupem času vždycky přijdu na to, že se děje jen to, co se dít má.
4. Nechápu otázku, můžeš mi ji prosím nějak vysvětlit?
5. Přála bych si, aby lidé měli jiný způsob myšlení. Aby se nebáli být sami sebou, projevovali svůj názor, veřejně podporovali to, co se jim líbí a protestovali proti věcem, které nechtějí. Aby se nepodřizovali vládě a vytvořili něco, co bude demokratičtější než současná demokracie.
6. Nikdy nelituju věcí, které jsem někdy udělala. Protože tehdy v té dané situaci mi to přišlo správné. Věřím v osud a myslím si, že všechno má nějaký důvod a svých činů bychom neměli litovat, ale poučit se z nich.
7. Přihlásila jsem se proto, že mi to přišlo jako zajímavý nápad a chtěla jsem zkusit něco nového.

jujansko1

1. Hmm. Nejspíš bych chtěla, aby mě za něco lidi pochválili. Nejspíš to zní divně, ale chtěla bych, být na něco hrdá. Nejlepší by asi bylo, kdyby lidi měli rádi můj zpěv.

2. Splnit si svoje sny. Jelikož, když si je splním najdu si další a můj smysl nikdy nevyprchá a jestli mám vybrat jeden hlavní, tak... Nechat si voperovat elfí ouška!

3. Dar od matky přírody, který bychom neměli jen tak zahodit - Moudrá Jujansko1

4. Po pravdě jsem tuhle otázku moc nepochopila  ,ale rozhodla bych se pro nejsprávnější a nejšílenější možnost, jaká by byla.

5. Jako správná kandidátka na Miss bych měla říct, že chci SVĚTOVÝ MÍR. Jenže já bych chtěla, aby si nikdo nepřišel nadřazený. Takže žádný sexismus, rasismus apod. Nechci vypadat jako andílek, ale myslím si, že svět by bez toho byl lepší....
Jakožto elfská dívka mám co říkat

6. Pokud jde o mé skutky, tak to, že jsem byla zlá na lidi. U většiny toho lituju, ale někteří si to, uznávám, zasloužili. Taky toho, že jsem si všechno brala k srdci a neužívala si  .

7. Řekla jsem si ,,Proč ne? Sebevědomí mi to už víc nesníží, tak co?"
CoolEvča

1. Být vědec. Ale ještě nemám chemii a fyziku budu mít tenhle rok, takže nevím, ale dost mě baví divadl
2.Najít pravou lásku, a mít dostatečné vzdělání a něco dokázat.
3.Šance něco dokázat.
4.Asi pro vzdělání.
5.Příroda. Příroda nám toho tolik dává a my ji jen zneužíváme.
6.Že jsem ještě nepodkala toho pravého, ale je ni teprve 12...
7.Chci něco dokázat. Ukázat že ve mě něco je.


Ta nejdrsnější rockerka


1.Že vše není podle našich představ,ale když se budeš snažit může to tak být.
2.Jít za svím snem.
3.Úplně vše i když si někdy říkám ''Proč tu vlastně jsem?''
4.Nevím.
5.Prezidenta a příroda je taky taková znečištěna tak bych se o ní víc starala také bych chtěla zlevnit nějáke zboží například:
Jedna sušenka 10Kč
Já bych jí dala tak za 3-5.
Není to jenom o tom,ale třeba když chce váš/e tatínek/maminka uvařit něco lehkého a třeba koupí:
Rohlíky a salám
Okurky
Rajčata
Jablka
Hrušky
A zaplatí 1000Kč
6.Spousta věcí..
7.Chtěla jsem to zkusit.

Helena S


1. Tady bych to rozepsala do více bodů. • Vystudovat vysokou školu,netuším jakou,co za obor,ale chtěla bych. • Dokázat lidem,že nejsem takový odpad,jako si myslí. • Najít si práci,která mě bude bavit a dostatečně finančně zajišťovat a uchytit se v ní •Tohle je taková pro spoustu lidí blbost. Chtěla bych se zlepšit v malbě a kresbě a mít vlastní výstavu,jelikož mě kresba naplňuje. • Mít vlastní baráček se zahradou • Předat něco jakoukoliv cestou lidem. • A jako poslední a nejdůležitější,BÝT ŠŤASTNÁ.

2. Hlavním životním cílem je pro mě sebepoznání. Poznat svou podstatu, své dobré a špatné vlastnosti a ty rozvíjet a udělat je něčím,co by mě odlišovalo od ostatních.

3. Hra. Hra,kterou jsme každý dostal. Někdy těžká,někdy lehká. Přináší vítězství i prohry. Avšak měla by nás bavit. Hru sice můžeme ukončit,ale proč? Vždyť hned na dalším políčku můžeme najít mnohem lepší věci. Je to taky náhoda. Něco se prostě stane ani nevím jak. Ale co vím je to,že je to velký úžasný dar. Dar,kterého si musíme vážit,protože je jen jeden a když ho rozbiješ,další nebude a opravit se nedá.

4. Jak pro co. Vybrala bych si to,co je mi bližší. Pokud by to byla hmotná věc,tak tu,kterou využiju.

5. Nenávist. Vadí mi všude ta nenávist,je jí kolem nás plno. Ať je to rasová nenávist,či kvůli něčemu jinému. Chtěla bych,aby tady nebyla. Kdybych mohla,tak bych prostě chtěla světový mír.

6. Ne. Nelituji ničeho. Ať už jsou to má rozhodnutí,či mé dětství,které jsem neměla moc hezké. Věřím tomu,že to tak prostě být mělo. Navíc se z každého rozhodnutí poučím. Takže ne.

7. Vlastně tak nějak ze zvědavosti. Zajímalo mě to a viděla jsem,že to hodně holek chtělo taky zkusit,tak jsem si řekla proč ne a přihlásila se taky.

To ale nejsou všechny dívky du udělat druhou čast




Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

No dobře, teď všichni vidí naše pohovory, ale řekneš nám druhý úkó nebo Máme hlasovat nebo jak se dozvíme, že jsme postoupily?
Děkuji za vysvětlenísmajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.