HOGGY YOUTUBER

Deník Tety z Maroškovic

Čaues lidi. Dneska Vám chci napsat mojí knížku, která se mi zdá docela dobrá. Tak to nebudeme už prodlužovat a ať se vám krásně čte.


Kapitola I.
Letíme!!!

,,Bylo jednou takhle krásné prázdninové dopoledne a my jsme se s rodiči rozhodli, že pojedeme na výlet. Padly různé nápady jako, že poletíme na Mars a taky že pojedeme do Afriky. No, ale zvítězil… ,,Tak počkat, já jsem se nepředstavila. Takže já se jmenuju Sabina, ale kamarádi a rodiče mě říkají Sabča, je mi 16 let, bydlím s rodiči v rodinném domě, mám bráchu a chodím pomáhat na veterinu s mojí nejlepší kamarádkou Venuší. A to je asi tak vše co bych vám mohla o sobě napsat. Ale tak zpátky k příběhu. No, ale zvítězil návrh, že pojedeme k tetě Cecílii do Maroškovic. Město Maroškovice jsou hodně vzdálené od naší malé vesničky Trky. Je to také asi tím, že my žijeme na planetě Jupiter a Maroškovice leží na planetě Merkur. Když jsme volali tetě Cecílii tak říkala, že se na nás moc a moc těší. Ráno už poletíme. Teta ještě večer psala, že už má pro nás místo na ubytování (budeme bydlet u ní v domě)“ napsala Sabina vyčerpaně do svého deníku. 
Ráno vstala Sabi jako poslední. ,,Sabi!!!‘‘ Volala na ni maminka. ,,Už jdu mami‘‘ odpovídala Sabča své mamince. Hned po snídani vzlétli k planetě Merkur. Cesta přibližně trvá 9 hodin, ale v naší raketě je spoustu aktivit. Když chceme hrát nějakou hru, kterou musejí hrát všichni členové rodiny, tak tatínek nastaví automatického pilota a můžeme hrát klidně celou cestu. Je to veliká zábava.“ 
,, Když jsme se přiblížili k planetě Merkur, viděli jsme jak kolem nás prolétala kometa. Já jsem jí hned vyfotila a poslala Veňe (Venuši, budu jí tak říkat). Vena se hned zeptala kde jsme. Já jí ale nestihla odpovědět, protože jsme přistávali a mě vypadl z ruky mobil. A to jak jsme se zabydleli až příště…
Pokud se vám pohádko-román líbil budu ráda za každé +. Do komentářů napište jestli se vám to líbí a jestli mám pokračovat a také jak by jste případně chtěli aby to pokračovalo. Příjmu Každý nápad. Zatim čau a možná u dálšího dílu. 



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.