Girl World

Tipy na Youtuberky

Ahoj !

Jak už jste si mohli všimnout, tak dnes jsem se rozhodla udělat tipy na Youtuberky, především na ty méně známé nebo na ty, kteří mají méně odběratelů. Bude to můj názor, takže je mi jasné, že tvorba některých Youtuberek, které se líbí mě, se nemusí líbit vám. Ale přišlo mi to jako dobrý návrh na článek.

A taky chci říct, že tu dám méně známější Youtuberky, takže tu nenajdete Teri Blitzen ani nic podobného.

Jane de'Cooper

Jana Bednářová.

Opravdu moc talentovaná holčina. Je možné, že už jí znáte, protože díky své tvorbě má nyní už skoro 17 500 sledujících. Mám pocit, že jí je 14, ale nevím to jistě. Na Janču se dívám už od začátku její tvorby a stále mě to neomrzelo, protože má kvalitní a propracovaná videa, na kterých si dává záležet. Také jí určitě hoďte follow na Instagram, kde jí najdete jako JANCABEDNAROVA. Také můžete hodit folow dokonce i na Instagram Janči pejska, Maxíka - MAXDECOOPER.

DIY podzimní dekorace :

☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

Looksby Sabbi

Sabina Šujanová

Opět čtrnáctiletá a opět talentovaná holčina. Též má pěkné a propracované videa, díky kterým má už 28 000 sledujících. Sabča je navíc pěkná a hodná. Samozřejmě jí najdete i na Instagramu, kde se jmenuje XOXOSABBIXOXO, kde se můžete podívat na její fotky kde jich má skoro 100.

Reakce na staré fotky :


☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼

Luci Greenwich

Lucie Jedličková

Strašně příjemná,pěkná a nadaná slečna. Lucce je 15 a svojí tvorbu dotáhla až na skoro 19 000 odběratelů . Lůca má přítele Dana, který také natačí na YT a můžete ho najít takto : Dan Chmel. Lucka má navíc krásné zrzavo-hnědé vlasy. Na kanále Lucky můžete najít různá videa : od tutoriálů, haulů také giweawaeye, kecací videa, challenge, beauty videa a spoustu dalšího. Lůca také krásně zpívá a hraje na kytaru. Kdyby jste se chtěli mrknout na Instagram této slečny najdete ho zde : LUCAA_JEDLICKOVA . Také můžete dát folow Danovi - DAN_CHMEL. Lůca je super, takže když budete mít chvilku času, určitě se můžete jít podívat na Lůci kanál na YT.

Lůca a Dan :

ELF -Halloween:


Lulutala, Girl World ♥♪♫

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.