Girl World

Tipy na aplikace a hry

Ahojky !

V poslední době jsem celkem přemýšlela, že bych vám mohla napsat několik aplikací a her na mobil, které mám ráda. Jsou to jen tipy, ale mohla bych tím někoho inspirovat.

Instagram

Má nejoblibenější aplikace, vlastně spíš sociální síť je právě Instagram. Za prvé, když se nudím, tak se můžu podívat na fotky ostatních, ale pokuď máte nějaké nejoblibenější YTbery či YTberky nebo klidně i herce či zpěvačky, právě na Instagramu se dozvíte spoustu novinek o nich. Instagram mám taky poslední dobou velice ráda díky bezplatném chatu, resp. si můžete psát se svými  kamarádami, kteří také mají Instagram úplně zadarmo. Na Instagram můžete přidávat i fotky nebo krátká videa z vašeho osobního života.

Ask.fm

Sice už moc na Ask nechodím, ale když jsem jeětě neměla Instagram, tak jsem Ask měla ráda. Ale musím říct, že na Asku najdete spoustu zajímavých věcí. Napříklat stránky o hubnutí nebo třeba o psech. Vlastně na Asku jsem se dozvěděla většinu věcí o psech a hubnutí. Samozřejmě Ask slouží hlavně na pokládání a zoodpovídání otázek. Pokud tedy už dlouho chcete někomu položit otázku, nyní máte možnost.

Minions PARADISE

Velice oblíbená hra, alespoň u mě. Vlastně oni mimoňi ztroskotají na lodi a objeví tam ostrov. Pak vlastně po zbytek času budujete ostrov, staráte se o mimoňe, plníte úkoly a získáváte nová území. Musím říct, že tahle hra mě velice baví, ale nevíhodou toho je, že jde jenom na Wi-fi , takže pokuď Wi-fi nemáte, tak vám hra nebude fungovat. Ale určitě doporučuju, opravdu se zabavím.


Zhruba nějak takto vypadá ten ostrov na začátku hry :


CocoPPa

Tato aplikace je moje srdcovka. Jinou tapetu na mobilu než z CocoPPy už nemám. Jak už jste asi pochopili, tak na této aplikaci najdete tapety a především ikony na mobil. Já si ikonky neměním, ale ty tapety fakt zbožňuju. Na CocoPPě si můžete udělat účet a vkládat tam své tapety. Vlastně tapety a ikony, které si tam stahuji také vytvořili ostatní uživatelé, především dívky, proto na téhle aplikaci najdete především věci pro holky. CocoPPa je fakt skvělá a doporučuji jí všem slečnám .


Lulutala, Girl World ♥♪♫

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.