Girl World

Názory Lulutaly #4 - Jedu do Německa a Rakouska ?

Čauky, dneska tu máme další díl Názory Lulutaly. Chci se vám omluvit, že delší dobu nebyly články, ale zkrátka jsem nějak neměla čas ani chuť. Tím vám chci taky oznámit, že "názory Lulutaly", ani "Ask Lulutala" nebudou vycházet dvakrát do týdne, ale pouze jednou za týden.


Školní zájezd do Rakouska a Německa ?

Už na začátku roku se nám naskytla možnost školního zájezdu do zahraničí. Vlastně do německy mluvících zemí. A protože se u nás v osmé třídě rozdělují tři jazyky (Angličtina, Němčina a Ruština) a pobyt je v německy mluvících zemích, tak samozřejmě jedou jen ti, kteří chodí na Němčinu. A na němčinu chodím i já, takže se mi naskytla možnost se zůčastnit "Výzvy 56". Jde vlastně o výzvu, kde se napíší jmená žáku ze sedmých, osmých a devátých tříd, kteří by se chtěli účastnit pobytu, a tak budou zařazeni do losování. Z naší školy může jed dohromady 48 lidí. Takže asi cca. 4-5 lidí na třídu. Byla jsem strašně napjatá, protože jsem chtěla jed, ale bála jsem se, že mě nevylosují. Dnes k nám přišla učitelka a začala říkat jména lidí, kteří jedou a najednou : "Lucie .........." , jsem strašně ráda. Jedu tam společně s mými třemi kamarádkami Áďou, Káťou a Míšou a celý pobyt je zadarmo (platí ho škola).

V pánu jsou různé památky z Německa i Rakouska. Například zámek NEUSCHWANSTEIN, na který se těším nejvíc. Také se půjdeme podívat do Alp na různé jeskyně, zámky, hrady a vodopády.

Asi snad největší nevýhodou je to, že odjezd je už v 5:00 ráno a délka cesty. Ale tak budeme chrápat v busu :D

ZÁMEK NEUSCHWANSTEIN :

 JEZERO CHIEMSEE :

KRIMMELSKÉ VODOPÁDY :

Já už se tak těším :)


Lulutala, Girl World ♥♪♫




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.