Girl World

My Wishlist na rok 2016

Ahojík, takže asi každý známe novoroční předsevzetí. A každý známe taky to, že ho většinou nesplníme. I já jsem si, jako každý rok dala přesevzetí, tentokrát ho chci ale opravdu splnit. Myslím, že jsem si nepřála splnit nějaké blbosti, ale podle mě trochu vážnější věci, které budou hrát svojí roli v mém životě. (já vím strašně deep věta :D) Proto vám jsem napíšu několik věcí, které chci za rok 2016 splnit, protože, když né teď, tak už nikdy. Jo a pokud máte novoroční přesevzetí taky, ale tenhle rok to chcete vzít vážně, tak bych byla ráda, kdybyste taky udělali článek a nějak mě tam označili :D.

1. ZLEPŠIT ZNÁMKY
Asi předsevzetí snad každého, kdo nemá tak úplně dobré známky. Prostě se chci víc snažit, abych ty známky opravdu vylepšila a byla vidět snaha.

2.DOSTAT SE NA STŘEDNÍ ŠKOLU
Momentálně „dokončuju“ osmou třídu, takže vlastně po letních prázdninách půjdu do devítky a někdy na začátku devítky, (což bude ještě rok 2016) se budou podávat přihlášky na střední školy.Já osobně bych chtěla na střední pedagogickou školu v Berouně, nebo pokud mi nevíjde Beroun, tak eventuelně do Prahy (ale nechtělo by se mi dojíždět :D). Kdo neví, co pedagogická je, tak je to prostě učitelka. Buď ve škole nebo ve školce :D Mě by stačila ta školka, protože už mi hodně lidí a i učitelů řeklo, že bych se na tu školu hodila:P.

3.NAUČIT SE HRÁT NA HUDEBNÍ NÁSTROJ
Takže, dá se říct, že v podstatě trošku umím na piáno. Protože chci na tu pedagogickou školu, tak musím umět alespoň na jeden nástroj. Takže ne jen, že bych se chtěla naučit, ale že se tak trochu musím naučit :D No a to piáno by bylo asi tak nejlepší.

4.ZHUBNOUT
Myslím,že tohle je už taková tradice, kterou si dává na předsevzetí snad každý. Já už poněkolikáté, ale zatím se mi to ani jednou nepovedlo :D -.- Takže teď už to chci vzít vážně a konečně se sebou něco udělat. Protože jediný, kdo dokáže udělat neěco se svojí postavou, jsi ty sama. Takže uvidím jak mi to půjde, ale myslím, že do léta mám času dost.

5.DOSÁHNOUT NĚČEHO
Ta pětka, je taková dost obecná :D U tadytoho bych to mohla rozdělit na několik skupin. Třeba dosáhnout víc ♥ na Musical.ly, jakožto ne tak vážná věc. Nebo zhubnout, což už je trochu vážnější věc :) Já si myslím, že každý má nějaké své sny a cíle, ale nejlepší věc, kterou můžete udělat je : (pozor zase hrozně deep věc, aneb vážná Lulutala, která není skoro nikdy vážná :D) - „Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek“ !


Takže doufám, že se vám článek líbil a Ahoj :D

Lulutala, Girl World ♥♪

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.