Game Over... I lose...

SMKZS aneb NZVD + co chystám za články

A bych ujasnila název tak je to Spadl mi kámen ze srdce aneb nejhorší zážitek všech dob a co chystám za články ..Protože byl moc dlouhý dala jsem zkratky...


Šhoj Unicorni !! Teď se mi stala naprosto hrozná věc...Obrátila jsem obrazovku..Normálně jak máte počítač (notebook bavím se o notebooku..) byl ten můj postaven akorát že obrazovka byla obrácena jako kdyby jsem notebook postavila na bok...Děs..Zrovna teď se mi to stalo..Brečela jsem,modlila jsem se aby sem to dala do pořádku..Už vidím ty komenty... "A proč jsi brečela ? " a také..zkuste být na mém místě..Váš bratr je s holkou ve vedlejší místnosti...Vy se bojíte že přijde a bude chtít na PC..Nejde Vám to vrátit a budete muset zaplatit opravu na kterou nemáte..Takže se pomalu připravujete že dáte peníze co máte..Budete bez sladkostí na Mikuláše,nebudete mít žádné dárky na Vánoce a ani na lyžák nemůžete jet protože jste rozbili počítač...Tak divíte se mi ? Já nevěděla co dělat...Byla jsem na nervy..Ale nakonec jsem to vrátila zpět, spadl mi kámen ze srdce..


Vím článek o ničem ale já jsem to zdělit musela...Teď jsem štěstím bez sebe...Ale teď jsem Vám tak trochu nahradila..Chystám příběh bude se jmenovat Labyrint , bude to něco jako Poslední zápalka, kdo nečetl odkaz je zde... A možná to bude ještě jako Zkus mě zabít znovu.. Kdo nečetl odkaz je zde.. 


To by bylo asi vše..Když tak se omlouvám za pravopis..Mějte se a ŠAU!!! ♦





Komentáře

misa800(♥ Pusheen ♥)

Locika11: Neřeknu kdyby to nebylo před Vánoci,Mikulášem a lyžákem...Tak to by mi bylo i trošku jedno..Ale nejet na lyžák,nemít dárky na Vánoce žádné sladkosti na Mikuláše..Hrozná představa..Ještě že to o tom ví jen moje BFF s kterou jsem zrovna volala..

misa800To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.