Game Over... I lose...

Shatter Me - 1 - Oko za oko,zub za zub

Omlouvám se že to tak dlouho nevyšlo...Ale máte to tady :D



7:30

    ,,Vstávej !!! " řve po mně brácha a přitom mě mlátí do obličeje... ,,Nech mě být !" okřiknu ho a otočím se na druhý bok. ,,Jak chceš! Jak chceš!! " odešel do koupelny a já vím co chce udělat..Polít mě studenou vodou..Pomalu se vyplížím z pokoje,vezmu klíč a zamknu ho tam. Nikolas okamžitě vyletí z koupelny a řve... ,,Otevři !! Metteo !! Otevírej !!! Dopadneš jak kdysi !!! Vezmu tě a hodím tě o stěnu...Pamatuješ ?! Tak otevři " ,,Ne!!" uteču se smíchem dolů po schodech do obýváku...Stále a stále řve...


12:15 

    ,,No tak...!!! Otevři...Prosím..Mett..." přemýšlím jestli ho pustit...Přece to bylo poprvé za 10 let co mi řek Mett a poprosil ! ,,Ne!" stále neotevírám...Baví mě to..A mega moc !! 


12:20

   Jeho křik se utišil...začal mi nejspíš prohledávat věci... ,,A jéje" zašeptám si pro sebe... ,,Jestli mi najde moje obrázky tak...Tak nevím..."


,,Metteo ?!! To jsi kreslila ty  ? " ,,Ne ? " snažím se to zakecat co nejvíc...Začne si odemykat. Našel pinetku. Tohle mu šlo vždy. Odchází z pokoje. Když se zvedám, tak mě někdo chytne. Začnu se smát, jako že já nic. ,,Metteo .. Tohle jsem dělal v pěti letech na Andreu.." zarazí se a pustí mě. ,, Kdo je Andrea ?! " zařvu ... ,, Nikdo !!! " zařve na mě zpět, praští mě tak že spadnu a bouchnu se hlavou o stůl.. Dívám se na něj jak odchází nahoru.. ,,Kdo je ta Andrea ?" zašeptám do větru...




To by bylo vše ! Doufám že se líbilo.. Kdo nepochopil s tou koupelnou.. Mett ho zamkne v pokoji a tu koupelnu má v pokoji. Má vlastní... Když tak se omlouvám za pravopis a ŠAU !!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.