Funy and Bat

Deníček jedný holky č.1

Ahoj, já jsem Vivien Nightbook. Rodiče mě poslali do jezdecké školy i když tam nechci. Odjakživa se bojím koní ,protože jsem při jízdě na koni málem ochrnula. A teď sedím v autobuse do Moorlandu. A jsme tady. Musím se jít nahlásit.
,,Dobrý den já jsem nová žákyně.´´ Řekla jsem. ,,Vaše celé jméno?´´zeptal se mě vedoucí stájí jménem Justin Moorland. Odpověděla jsem:,,Vivien Nightbook´´. ,,Vítám vás zde jsou klíče od vašeho pokoje.´´ Vzala jsem klíče. A on pokračoval:,,Máte spolubidlící také dnes přijela. Nashledanou
zítra v 8:00 začne náš program.´´ A já se zeptala: ,,A kam mám přijít?´´ ,,No přece sem.´´ Otočila jsem se a odešla k pokojům. 1,2,25, a tady je 18 to je číslo mého pokoje. Zaklepala jsem a vešla dovnitř. A tam vidím holku která si vibaluje kufry. ,,Ahoj´´pozdravila mně ,,Ty jsi moje spolubidlící
že?´´ ,,Ano to jsem. Jmenuji se Vivien Nighbook pro kamarády Vivi.´´ ,,Já jsem Agnes Silentfeathor.´´ Šla jsem k mé poličce, posteli a skříni. Vybalila jsem si věci. Pak jsem šla omrknout koupelnu. Byla moc pěkně uklizená. Najednou se ozvalo volání na večeři. Dnes byly těstoviny.
Chvíly jsem seděla u stolu sama ,ale pak přišla Agnes. Začaly jsme si povídat. Když jsme dojedly, odnesly jsme talíře a vydaly jsme se k pokojům. Šla jsem do koupelny první a osprchovala jsem se a vyčistila si zuby. Převlékla jsem se do pižama. A šla jsem spát. Tento den byl fajn. 


Tak to je můj první příběh. Pokud budete chtít pokračování tak napište. 

                                                                                                                          Vaše terka1853

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.