Funny club :DDD

Něco o Simpsnech

Nazdárek lidičky, tohle je můj první článek, něco o Simpsnech. Já vím, že je znáte všichni, ale jen tak pro zvýšení vědomostí.


Simpsonovi (angl. The Simpsons) jsou americký animovaný seriál vytvořený Mattem Groeningem v produkci Jamese L. Brookse pro televizní síť FOX. Seriál satiricky pojednává o životě americké střední třídy představované rodinkou Simpsonů, zahrnující Homera, Marge, Barta, Lízu, Maggie, dědu Simpsona, psa Spasitele a kočku Sněhulku. Odehrává se ve fiktivním městě kdesi ve Spojených státech, Springfieldu. Paroduje americkou kulturu, společnost, televizi a mnoho aspektů lidského života obecně. Groening pojmenoval animovanou rodinku po členech své vlastní rodiny, přičemž Bart (anagram angl. brat - spratek) měl představovat samotného Matta. Simpsonovi jsou nejdéle vysílaným animovaným seriálem v historii americké televize, seriál má aktuálně 585 odvysílaných dílů ve 27 řadách (nejnovější 27. řada má právě světovou premiéru).


Tady je stránka s epizodama apod.: http://simpsonovi.nikee.net/




Tohle je zatím vše, doufám že se vám to líbilo a pokud jo, tak dejte plus a nebo mi napište pokud chcete další díl. Loučím se s vámi a NAZDÁR.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.