Fretka World

Sims 3

Ahoj, myslím že většina z vás už někdy hrála the sims 3, pokud ano tak zde bych vám o této hře dala pár typů a cheatů.


Typy:


Pokud chcete mít ze hry nějaký prožitek možná byste si měli koupit dodatky jako například: Povolání snů (více prací které nejsou nudné),domácí mazlíčky (co víc říct než kočky,psi a koně), roční období (prostě roční období, i déšť), hrátky osudu (přidají svatební oblouk a více interakcí s dětmi) samozřejmě, že dodatků je ještě více ale tyto vám z the sims 3 udělají lepší hru.


Jistě se vám i někdy stalo že se vám vaši simíci nelíbili, mám řešení koukněte na defifreakyboo nebo na the sims resource (http://www.thesimsresource.com/) a stáhněte si vlasy, oblečení, líčení, doplňky, samotné simíky a věci do domů.


Cheaty a jak s nimi zacházet:


První cheat se jmenuje testingcheatsenabled true/false. když podržíte shift a kliknete na schránku můžete vypnout potřeby, vybrat povolání atd..., když podržíte shift a kliknete na simíka můžete ho upravit, stustit stárnutí atd..., podržíte shift a kliknete na nějaké místo (ne na mapě) můžete tam simíka teleportovat, nebo když podržíte shift a kliknete na předmět dáte objekt smazat, můžete ho smazat, také můžete posouvat lainu vztahů s ostatními.


Druhý jménem moveobjects on/off vám umožní předměty dávat třeba do zdi a na další jiná místa, ale pozor když ho máte zapnutý a umisťujete dveře tak se seknou do zdi doporučuji proto vypínat.


Třetí je předposlední a jmenuje se motherlode. Přidá vám celých 50 000 peněz.


Čtvrtý a také poslední je unlockoutfits on/off. Tento cheat vám odemkne všechno pracovní oblečení ze všech prací,ale funguje jen když navrhujete simíkovi oblečení už v samotné hře.


Já doufám že se vám to líbilo a ahoj.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.