Fretka World

5 stránek s hrami

Ahoj tak zaprvé se chci omluvit za mou dlouhou nepřítomnost kvůli škole a zadruhé vám to chci vynahradit, takže tady je 5 stránek s hrami


1. Jako první tu pro vás mám web známí jako super hry ( http://www.superhry.cz/ ). Super hry jsou plné všemožných her které se rozdělují do různých skupin: 

Doporučené hry, 3D hry, Hry pro děti, Hry pro dívky, Hry pro dva, Logické hry, Multiplayer hry, Oddechové hry, Skákačky, Srandičky atd...

Nudit se opravdu nebudete,takže se máte na co těšit.


2. Druhá stránka se nazývá A10 ( http://www.a10.com/ ). Někdo už o a10 určitě slyšel protože reklama na tuto stránku se občas objevuje i tady na hpd, ale dát sem jí sem chtěla. Má jen jeden háček protože se dělí jen do tří skupin: Nové, Polulární a na Last playd neboli na ty které lidi před nedávnem často hráli, takže si radši zapamatujte jména her nebo je už nenajdete.


3. Třetí je jedna z méně známých a jmenuje se Azalea ( http://azaleasdolls.com/ ). Azalea je určena pouze pro dívky, můžete vytvářet zvířata, kluky, holky ale i nadpřirozené bytosti. Tato stránka má ale háček protože nové hry se objeví jen jednou za týden, ale má i své pro, protože hry se lehce hledají nejen díky záložkám.


4. Čtvrtý a také předposlední se nazývá Doll Divine ( http://www.dolldivine.com/fantasy.php ). Sice se zde jako u Azelei objevují hry jen jednou za dlouhou dobu, ale hry stojí opravdu za to a když začnete nějakou hru hrát vedle ní se náhodně objeví i jiné hry.


5. Pátý je právě naše hpd (odkaz na hpd sem fakt dávat nemusim). Hpd je zkratka pro Hry pro dívky, je tu 9 záložek. Můžete zde najít i spoustu testů, kvízů a tak dále. O hpd vám toho asi moc říkat ani nemusím ale dát sem ho sem chtěla.


Já doufám že se vám budou stránky líbit, a že na nich budete hrát. Ahoj.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.