--- Fragments of life ---

- Nový rok, nové já a konečně nový blog -

Ahooj 

(ať už můj článek vidíš poprvé, nebo jsi četl pravidelně ...věnuj mi prosím pár minut své pozornosti)

Jestli jsi mé články sledovala, asi jsi si všimla, že na mém blogu už více jak rok nevyšel žádný článek.

Psaní u mě skončilo s přibývajícím učením a přípravou na přijímačky na střední školu. Na kterou jsem se později dostala :))

Mrzelo mě, že jsem se zrovna tohohle mého koníčku musela vzdát a často jsem přemýšlela, že se k psaní vrátím, jelikož mě to k tomu táhlo, jako magnet.

Jenže.. Čím jsem byla starší, tím méně jsem viděla nějaké cíle, kterých bych na HPD dosáhla.. právě kvůli tomu, že už jsem starší, mé články by byly víc zaměřené na děvčata v mém věku (je mi 16) a ty už se tu na HPD tak často nenajdou, čili by mé články neměli takové využití jaké bych chtěla.

Mám kamarádku (spíš už takovou moji nebiologickou ségru XD).. která se mnou můj sen sdílela. Trvalo opravdu dlouho, než se nám to podařilo, ale nápad se stal skutečností.. založili jsme si společný blog, kterému se chceme začít plně věnovat a našimi příspěvky dělat radost každému, kdo se na naše články přijde podívat.

Tímhle bych vás chtěla pozvat do našeho nového blogu M&A, ve kterém vám už poodhalím více z mého soukromého živůtku, ale taky se s vámi podělíme o chvilky, které může zažívat i kdokoli z vás. 

Na blog se můžou přijít podívat všechny věkové kategorie a věřím že každý si tam najde "to svoje".

V průběhu dalších dní budeme blog dolaďovat tak, aby jste byli spokojení a cítili se na našich stránkách dobře.

.....

Vždy jsem milovala vaši podporu a zájem tady na HPD, kdy jste mi psali k článkům moc pěkné komentáře a zprávy a za to bych vám teď chtěla moc poděkovat. Budeme moc rádi, když takovou aktivitu a radost přenesete i na náš nový blog. První komentáře můžete k našemu prvnímu článku přidávat už teď <3 !!

Pomoct rozjet náš nový blog nám můžete sdílením mezi vašimi přáteli i na sociálních sítích, za což každému z vás, kdo se zapojí moc děkujeme. 

Jestli máte na mě, nebo náš nový blog nějaké otázky, nebo mi chcete jen tak napsat, můžete to udělat tady ve zprávách, nebo v komentářích.

Tady vám přikládám odkaz na blog, který můžete dále sdílet:

www.justgirlsforyou.blogspot.com

(Pokud ti odkaz nejde rozkliknout, zkopíruj si ho a vlož do googlu)

Mám vás moc ráda a doufám, že se znovu sejdeme na novém blogu a určitě mi napište do komentářů pod první příspěvek, kdo přišel z HPD.

                        

                                                                                                               ...s láskou vaše Em <3

                                                                                                    


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.