FNaF Vodinka a dálší

Five Nights at Freddy´s (FNaF 1)

Ahojky! Vítám vás u článku FNaF. Povím vám něco o něm


Postavy:

Freddy,Bonnie,Chica,Foxy,Golden Freddy,(Phone Guy a noční hlídač což jste vy myslím tim že za koho hrajete)


Příběh:

Byl jeden zaměstnanec, jménem Mike Schmidt. Ten jednou nalákal 5 dětí někam do zadu restaurace kam nikdo nechodí  nalákal je tam kostymem což je Golden Freddy. Potom je zavraždil a aby ty těla nikdo nenašel, tak je nacpal do kostýmu Freddyho,Bonnieho,Chici a Foxyho. Když se propudili, 5 dítě nacpali do Golden Freddyho. Tak každý den dělali čtyři animatronici dětem radost ale přes noc chodili zabít nočního hlídače. Přes den si všimli zákazníci že z animatroniku teče krev a divně páchnou. Šéf pizzerii musel zavřít kvůli higyenickým důvodům.                          


                                                                            Konec příběhu FnaF 1

Dálší článek  bude o Freddymu.



Komentáře

pouchlusněbe(ANIME!)

Nemůžeš s jistotou říct,že je Mike Purple Guy.Sice to má souvislost s druhou sérii (Toy a Old verze) a zpěvem dětí (Mike kill all,Mike kill all,it's enought,Mike kill all),ale na Dead Screenu v jedničce je vidět,že má Mike modré oči,když to Purple ve trojce jako Springtrap je má bíle.A pokud se nepletu,tak mu Springtrap oči nevypíchl.(Doufám že víš jak to myslím.Duše dětí,rozmlácení,nahnání do Safe room,rozdrcení Purpla)

pouchlusněbeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

endaVIP(Elsa je nej :))

Super a ten začátek mi připomíná noční můru v elm street, Freddy Krueger taky tahal školkáče někam do nějaké jeskyně a pak s něma dělal různý věci... xD Jinak super, ale chtělo by to delší příběh! smajl

endaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.