Femina

Mé oblíbené místo vnitřního klidu

Ahojky čtenářky,

dnes to bude něco neobvyklého. Něco co jen tak nikdo nedělá a tím myslím srovnání všech myšlenek nebo-li vnitřního klidu.
Zkusili jste si někdy zajít na své oblíbené místo, kde jste prožívali s rodinou nebo s přáteli své mládí? Tam, kde jste to jako malí měly nejraději?
Zkoušeli jste si tam někdy srovnat své myšlenky a nebo třeba něco vyfotit, nakreslit? Pokud ne, měli by jste to alespoň jednou v životě zkusit. Já stejně jako vy si teď při psaní tohoto článku vše uvědomuji a láká mě to místo stále naštěvovat.

To místo navštěvuji už od svých osmi let a mám tam své dětské i nynější vzpomínky. Také tam mám založený svůj dost velký deník o kterém ani rodiče neví a od té doby mi ho ještě nikdo nikdy nenašel. To místo je hned kousek u lesa, kde už hodně let stojí starý posed, který už ani myslivci nepoužívají. Bohužel to místo smím navštěvovat pouze když jedeme na chatu, ale i tak si skvěle srovnávám své nynějšší i minulé vzpomínky. Vždy tam zajdu, přečtu si pár řádek svého deníku, přemítám si myšlenky a zahazuji dál ode mě. Občas tam maluji dost krásné obrázky, portréty a nejen to, sepisuji tam i své fantastické příběhy a povídky.

V tu chvíli zapomenu na všechno špatné co se mi kdy stalo. Včetně školy.
To místo mě nikdy nenechalo ve štychu...a já si osobně myslím že každý najde takové to místo ticha a svobody.
Nechat tam svobudu fantazii a všemu čemu jen vás napadne.

Věřím že každý má takové místo, ale stoprocentně nebude nikde u vás na zahradě nebo v městském parku.Usmívající se

Mohla bych to nazvat jakoby taková meditace, ale každý se bude na svém místě cítit jinak.

Hodně štěstí při hledání a přeji pěkný den...

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.