Everything is possible!!

Řekni mi pravdu!!!! 1.díl

Ahoj tak dneska jsem si pro vás připravila příběh.Vypadá to, že bude rozdělen na dvě části možná na víc.....

Tenhle příběh budu psát formou deníku



Jmenuju se Evelyn a je mi 16 let.Žiju se svou mladší sestrou- ta se jmenuje Lucy je jí 9 a občas je vážně otravná.Stará se o nás strýc.Rodiče totiž zemřeli.Někdy mám pocit, že jsem obklopena lží.Kdykoliv se strýce zeptám na něco ohledně rodičů tak na mě začne křičet a dá mi domácí vězení.


Probudila jsem se v 8 ráno a slyšela téct sprchu.Počkat ten zvuk jde z MOJÍ koupelny.Rozběhnu se a obávám se nejhoršího.Vběhnu do koupelny a ve vaně sedí Lucy. ,,Co jsem ti říkala o používání mojí koupelny?!" ječím na ni. Lucy mi odpovídá. ,,Že sem nemám chodit a.."  ,,Správně máš zakázáno sem chodit tak proč jsi tady?",,Protože chci." Vzdávám to.S ní se po ránu nejde hádat, protože stejně vždycky prohraju.Jdu dolů do kuchyně a dělám si snídani, když v tom vejde strýc. ,,O co jste se nahoře zase hádali?" ptá se mě. ,,Zase mi vlezla do koupelny." odpovídám mu.,,Proč nejste kluci?" vzdychá si strýc.


Jsem u sebe v pokoji a pouštím si muziku.Aniž bych se o to snažila tak usnu.Zdá se mi sen.Ve snu je bytost v černém plášti a říká: ,,Brzy se budeš moct dozvědět pravdu." Pravdu o tom kdo skutečně jsi, ale ještě nenadešel ten správný čas. ,,Nemáš dostatečně vyvinuté schopnosti.,,Počkej si na ten správný čas a uvidíš, že všechno o čem jsi vždy pochybovala se stane skutečností.,,Ještě není správný čas na to aby ses dozvěděla pravdu."


V tu chvíly jsem se probudila.Vstanu a jdu ke dveřím, když v tom mám pocit že jsem v zrcadle viděla bytost ze snu.Jdu ke zrcadlu a...v zrcadle je doopravdy bytost v černém plášti.Začínám se vážně bát, když v tom uslyším hlasitý výkřik.Ten hlas patří mé sestře...Chystám se, že se půjdu podívat co se sestře stalo, když mě nikdo zezadu něčím bouchne do hlavy a já ztratím vědomí.


Jak myslíte, že bude příběh pokračovat?









Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.