EVERY

Výhody Gel lakú na nechty

Gel laky na nechty jsou novinka a tady jsou jejich výhody a možná i nevýhody :


Výhody:

Mezi hlavní výhody gel laků patří skutečnost, že mají vysokou krycí schopnost, to znamená, že Vám bude stačit jedna vrstva pro dokonalý vzhled Vašich nehtů.
Gel laky mají samozřejmě i mnoho dalších výhod. Z základním pozitivům patří samozřejmě skutečnost, že na nehtech vydrží i 2 - 3 týdny. Gel laky mají vlastnosti UV gelu, který se využívá na tvarování gelových nehtů, a pyšní se jednoduchým nanášením, jako u klasických laků na nehty. Při odstraňování gel laku netřeba čekat, dokud nehty odrostou, nebo jej odstraňovat nějakým nešetrným způsobem, nebo pilováním. Gel laky lze odstranit speciálním odlakovačem. Je pravda, že odlakovat gel lak je trochu složitější, než klasické laky, ale jde to.


Nevýhody :

Gel laky mají i své nevýhody. Mezi ně patří například cena gel laku, která je vyšší a také skutečnost, že pokud chcete využívat pro úpravu nehtů gel laky, musíte mít i UV lampu. Protože bez UV lampy Vám gel lak na nehtech nevytvrdne.



Já na nechtech ten lak mám a myslím že tam nevidím žádnou zmnenu medz normálnim a Gel lakem (co se tíka vzhledu). Tohle je všechno tak  čAu


                                                                              (Zdroj stránka Nechty v móde)




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.