My Little Pony Princess Luna
Hra - My Little Pony Princess Luna
Video se načítá
My Cute Puppy
Hra - My Cute Puppy
Video se načítá
Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Hra - Clawdeen Wolfs Howlin Makeover
Video se načítá
Superoblíkačka s poníkem
Hra - Superoblíkačka s poníkem
Video se načítá
Show Jumping
Hra - Show Jumping
Video se načítá
Witch Room Decorate
Hra - Witch Room Decorate
Video se načítá
Brain Numbers - Volume I
Hra - Brain Numbers - Volume I
Video se načítá
 

emma watson

MŮJ SILVESTR 2016 :D

včera jsem se probudila a vzpomněla jsem si že je silvestr. Toho jsem se ale už pár dobrých dní bála kvůli zvířatům protože se toho bojí. Takže jsem teda ležela v posteli a nevěděla co dělat takže jsem si vzala knížku a četla jsem si asi hodinu a potom jsem odložila knížku a ještě sem chvíli ležela v posteli a potom jsem se rozhodla že půjdu dolů tam jsem si pustila televizi potom přišli rodiče a byla snídaně nasnídala jsem se a šla jsem psát blog. když jsem ho dopsala tak jsem hrála hry psala komentáře atak dál. Pak jsem si nějakou dobu psala přes SKYPE a taky jsem telefonovala dokud nebyl oběd. Naobědvala jsem se a šla jsem nahoru do pokoje ale pak pro mě přišel bratr že přišla Peluna ( to je jedna paní z krámku které říkáme Peluna. a ona nás někdy přijde hlídat.) takže teda přišla sní jsme šli ven k rybníku. Když jsme se vrátili tak jsem zase telefonovala. jenomže pak začali střílet já se lekla protože jsem už teď tak nějak tušila že náš bernardýn

se bude bát a tak se bál já sem teda šla dolu a náš bernardýn se klepal v koutě a kňučel. já sem hned k němu přiběhla a začala jsem ho hladit. pak přestali najednou máma přinesla večeři vánočku a jednohubky ( byli moc dobrý mohla by je dělat častěji)  psi samozřejmě hrozně loudili. pak máma šla uspávat dva mí 2 bratry.

já jsem se koukala na Bohouše a potom jsem si pustila nahranou popelku když skončila tak pana popra a jeho tučňáky. jenomže někde  polovině můj bratr začal něco drmolit a poposedávat a takovíhle ty věci jakože je unavenej jenomže mě už tolik štval že jsem si šla lehnout ( protože kybych nešla spát tak bych ho asi zmátila.)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.