emma watson

Koňský příběh

"jeď, Arabelo jeď!" pobízela koně Anna." a jéje už se stmívá a já pořád nedojela Britského království." zasténala a rozhlížela se po nějakém stavením ve kterém by mohla přečkat chladnou noc. "hele támhle je hrad! spíš taková zřícenina. tam přespím a ráno zase vyjedu." Anna pobídla koně do klusu a klusala k hradu."brrrr Arabelo!" zastavila koně a  slezla. "pojď." řekla potichoučku Anna a vzala koně za uzdu. když vkročili do hradu Anně se rozbušilo srdce. všude sošky a tmavé obrazy. Anna se nejistě ohlížela jestli jí někdo nesleduje. v koutku roztáhla spacák a pár polštářů. No jo holka taky mi běhá ráz po zdech ale venku spát nemůžeme." řekla Anna a pohladila Arabelu po obrovské koňské hlavě. vytáhla z tašky 3 mrkve a dala je Arabele. potom vzala plastovou misku a nalila tam mléko a vysypala trochu ovesných vloček. "to bude naše večeře. no nekoukej na mě tak taky můžeš být o hladu. já nic jiného nemam." řekla naštvaně Arabele která se na ní znechuceně dívala. Když ovesné vločky snědla dala misku do batůžku. najednou uslyšela skřehotající hudbu. Anna se šla podívat co to je. když se podívala za roh uviděla bezhlavého jezdce. krve by se v ní nedořezalo. ihned se rozběhla k Arabele. nasedla a tryskem utíkala ale jezdec jí stejně dostal. zahnal jí do rohu nějaké jeskyně v hlubokém lese. najednou zablekotal něco jako: " hromy a blesky, hromy a blesky!" pořád opakoval to samé. ale zvyšoval hlase najednou zařval: "hromy a blesky do té hloupí holky co do cizího  stavení nos strká!!!!" najednou spadli kameny a Annu s Arabelou uvěznili. Anna začala bouchat do kamenů začala křičet. ale nebylo jí to platné. nakonec si vyřvala hlasivky. Anna se rozplakala. její  černé vlasy v drdolu jí zvlhli vodou co odkapávala z kamenů, tmavé oči jí zčervenali pláčem a nářkem a její tmaví drobný obličej jí zrudnul mrazem. nakonec ze zdi vystoupila osoba. Anna si jí nejprve nevšimla ale když osoba přišla k ní zakřičela a omdlela. Osoba měla jednu nohu rozdrcenou a druhou roztrhanou obličej byl roztrhaný a ruce promáčklé rozdrcené a potrhané. najednou kameny křikem spadli a Annu zavalili. Arabela ale vyvázla. o dva roky později když nějaké děti si šli hrát do jeskyně a odhrabali kameny uviděli princeznu Annu jak bezmocně leží. jedna noha rozdrcená a druhá roztrhaná obličej byl roztrhaný a ruce promáčklé, rozdrcené a potrhané.

 

Annu pohřbili v hrdu kde byl ten bezhlaví jezdec. Anna od té doby pyká za to že strkala nos do stavení které není její. Každou noc musí chodit po chodbách zříceniny a zahánět jiné lidi které do cizího stavení chodí. Každou noc musí vzpomínat na poslední chvilky života. Každou noc musí být děšena tou obludou kterou je sama. každou noc musí kulhat a sténat. (kulhat a sténat proto že má jednu nohu rozdrcenou)

Komentáře

zuzikovarova(Amazing Girls)

tajné zvíře: mohlo by to třeba skončit:a on ji tam držel ,ale Arabela doběhla domů a zavolala pomoc,otec zjistil ,že je to jen 16letý kluk co si hraje na bezhlavého rytíře a chce si hrad nechat jen pro sebe...

zuzikovarovaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.