Eliščin Internetový bloček

Psala jsem dnes nějaký článek? - Mé vyjádření

Ahoj

Dnes tu mám menší vyjádření..Znáte ten pocit,kdy celý den máte zaneprázdněný,a večer usednete k počítači,a myslíte si jaká to bude pohoda? Tak to vám opravdu závidím,protože mě dneska čekalo 10 zpráv. Ano 10. Napřed mi psala kamarádka,ohledně našich záležitostí,poté další kamarádka.Ale nejvíc mě zarazila zpráva od jedné nejmenované kamarádky.Psala mi,že na mém účtu byl zveřejněn jakýsi článek,o její kamarádce,který jsem údajně vydala. Řeknu vám to na rovinu.Já jsem od 7:30 do 14:15 v praxi,odpoledne mám zájmové aktivity,a jsem s kamarády.Myslíte,že mám čas sedět u počítače a psát článek,o holce,kterou ani neznám? Odpovím vám...Ne nemám.Pokud jste ten článek nezastihli,budte rádi :). Ale,k věci. Už mě vážně nebaví,jak o mě většina lidí tvrdí tady na HPD špatné věci.O nedávné kauze skoro nic neví,tak nevím co se do toho montují. Také nechápu tu osobu,která mi píše články (teda pokud si to holčina nevymyslela). Zajímá mě jedno (mluvím k té holčině,co ten údajný článek psala)...Baví tě neustále líst na můj účet a ničit mi kamarádství? Jak by se ti líbilo,kdyby jsem já dělala tobě totéž? Prosím zamysli se. Tímto se chci dotyčným osobám omluvit,mrzí mě jaké nepříjemnosti se tu poslední dobou dějí.


Děkuji

Komentáře

konemyVIP(Girl´s Dream)

Jak by ti někdo mohl lézt na účet? Ty říkáš někomu heslo? Pro jistotu by sis ho měla možná změnit. Podle mě je to jen planý poplachsmajl

konemyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

konemy: Ne neříkám. No,jeden případ se tu stal,že mi někdo změnil heslo.Já ten článek pro jistotu udělám,člověk nikdy neví,jaké články či komentáře se tu můžou objevit.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Fakt ,jsem žádný takový článek neviděla třeba jsem v tu dobu koukala na PC a nebo tam seděl můj bratr ,ale to vy to tu snad bylo a i přesto že u PC byl můj bratr já byla na mobilu a zrovna tady na HPD.cz a myslím,že si to holčina jen zpletli s ním článkem ,kde jsem psala o něčem jako tvé historii(Nedá se to tak jmenovat ,ale neva)

Edit 17:57: Ještě...Dala bych plus ale dnes jsou už vypotrebovane moc mě to mrzi

vokataVěrkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.