Eliščin Internetový bloček

Povídky od Elis - Stalking v negaci?!

Ahoj

Dnes tu mám pro Vás historku,která by se Vám klidně mohla hodit do života. Začalo to v roce 2017 kdy jsem začínala na intru. Bylo odpoledne a já jsem si řekla,že si zajdu zkontrolovat Facebook. A rovnou jsem preventivně zkontrolovala i žádosti. Měla jsem tam žádost od paní..Říkejme ji Valinka,která si myslela,že se s ní budu kamarádit. Nejsem si jistá,jestli ta první zpráva byla: "Ahoj,jak se máš" nebo "Ahoj,nechceš si psát ale vím,že něco takového tam bylo. No a tak jsem si prohlídla její profil s tím,že má 3 děti a že mi asi nic nemůže udělat tak jsem ji slušně,podotýkám slušně napsala,že ji neznám,že jsem ji nikdy v životě neviděla.A že si s ní psát nebudu.Už jen kvůli svoji bezpečnosti. Jenže ona furt měla za to,že milá nejsem a blabla. Tak jsem se ptala o dost starší kámošky,jestli náhodou neví co s tím. Nepomohlo nic a skončilo to tím,že jsme zprávy smazaly a šly po svém.A taky jsme to řekly nejbližší osobě,což byla vychovatelka.

No a pak byl až do léta 2018 klid jen mi občas hodila reakci na komentář protože jsme ve stejným fanklubu což jsem až do určitýho dne neřešila a řekla si jen "OK". Byly prázdniny a já že si zajdu na facebook zkontrolovat žádosti.A co myslíte? Neozvala se? Ano,ozvala,zase. Tentokrát mi psala,že je na Karlštejně a že je asistentka jednoho producenta,kterýho znám od vidění a z facebooku a blabla. Jenže já jsem ji tu žádost odstranila s tím,že ji nevěřím.

Pak byl myslím 2 roky klid jen občas nějaká ta Valinčina reakce na komentář.A když začala karanténa 2020 tak se mi ozvala zase s tím,že si ji náš oblíbenec zablokoval a jestli náhodou nevím co s tím. Tak já jsem ji zase slušně odepsala,že se do toho montovat nebudu a našemu oblíbenci jsem napsala,že mi zase píše,že i psala to co jsem psala předtím a i to o té asistentce.

 

No a z něho vypadlo,že Valinka je prvotřídní stalker co se nudí a já jen na to,že ok,že budu respektovat ty pokyny co mi dal ,že se ji mám vyhnout. No a pak se před 4 týdny historie opakovala páč jsem ji reagovala na její gramatiku u příspěvků s naším idolem a ona psala: Nech nás na pokoji nic jsme ti neudělali,akorát se vysmíváš našemu oblíbenci". Já už jsem to psychicky nedala a seriozně jsem se naštvala a musela jsem mu zase psát. Jo a když,jsem ji psala aby ho přestala śtalkovat,tak ona,že používá stalking v negaci.

 

Vtip je v tom,že žádný stalking v negaci podle Google není ....

 

Tahle historka je víc než pravdivá a já si odnesla akorát to,že nemám na tohle to reagovat a ,že Vám tady z těchto typů začne dřív nebo později hrabat.

 

 

Tak jo ..

U dalšího článku zase někdy...

Ahoj 

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

To,že má veřejný reakce je čistě její problém.

Edit 09:54: Vím,že jsem psala,že končím ale tohle jsem sesmolit musela.Jako varování.

Edit 08:16: Ta paní mě chce připravit o zbytek mého psychického zdraví a na Faceooku a Instagramu vlastní víc jak 18 účtů a zneužívá účty vlastního syna.Jen takový dodatek.

Edit 08:17: Ta paní mě chce připravit o zbytek mého psychického zdraví a na Faceooku a Instagramu vlastní víc jak 18 účtů a zneužívá účty vlastního syna.Jen takový dodatek.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.