Eliščin Internetový bloček

Distanční výuka! Na střední...

Ahoj

Tento článek už jsem jednou psala, jenže se mi neuložil.


Přesně před rokem 7.3. jsem jela.domů z intru protože jsem měla mít kontrolu a v úterý odpoledne jsem (11.3.) jsem měla jet na koncert 4 Tenorů. Jenže...

Bylo úterý ráno a já jsem se nachystala a šla pomalým krokem k babičce. Měla jsem sebou sbalené věci protože jsem po koncertě měla jít na intr. Přišla jsem k babičce a vypili jsme si s babičkou kávu. 

Najednou byli v rádiu zprávy a začali hlásit, že se všechno ruší. Od hromadných akcí po školu. Chvíli jsem na to koukala a myslela si, že je to žert.

Když zprávy hlásili znovu po určité době (v rádiu to tak bývá) pochopila jsem, že o vtip nejde. Rozbrečela jsem se protože jsem Pavla neviděla 2 roky a na koncert jsem se těšila. 

Co se týká 1 distanční výuky tak to bylo relativně v pohodě. Protože jsem žádný online neměla. Jen nám dávali úkoly většinou bez termínu. Takže mě trochu uklidnil fakt, že se trochu vyspím a, že dospím to co jsem nestačila naspat.

V červnu mi začali NEPOVINNÉ konzultace. Doufala jsem, že tam nebudu muset. Jenže rodiče mě tam stejně poslali. Takže jsem měla opravdu radost. Naštěstí to dopadlo v pohodě a já jsem si v klidu mohla vyzvednout vysvědčení a odjet na prázdniny.


V září jsem se tak nějak v poklidu vrátila do školy. Jenže ne na dlouho. Začalo se vykládat, že se nejspíš schválí nouzový stav. Takže jsem musela učení zase odnést. Opravdu jsem měla radost. Ale nic jsem s tím nemohla dělat. 


Do školy jsem šla v prosinci ... Na týden! Ano na týden...


Do toho jsem přestala stíhat odesílat úkoly. Nestíhala jsem ráno vstávat protože jsem nezačínala první hodinou ale až 3 nebo 4. Takže jsem byla opravdu podrážděná.


Plus je to, že jsem si docela spravila známky a mám našlápnuto na vyznamenání (ŤUK ŤUK ŤUK).


U dalšího článku


Ahoj



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.