Eliščin Internetový bloček

Co se mnou děje aneb proč nejsou články

Ahoj

Možná Vás zajímá co se se mnou děje,že poslední dobou nevychází články. První důvod je ten,že jsem nemocná (pokud chodíte do síně slávy,tak to víte),beru antibiotika a vůbec mi není dobře. Ale příští týden by měly články vycházet normálně,teda pokud toho nebudu mít hodně na dohánění,že? Další důvod je ten,že na to psaní nemám vůbec náladu,nevím co se semnou stalo,ale dřív mě psaní hrozně bavilo,ale ted mě nebaví vůbec. Asi nějaká dočasná přeháňka. Pokud se k tomu dostanu,a přistanou mi pod článkem,nějaké  vánoční otázky,tak udělám Christmas Tag. Už jsem měla půlku nachystanou,ale přesně v půlce se mi to ztratilo,no nic udělám to znovu. V Lednu,možná v Únoru plánuji,že se zajdu podívat na nový muzikál Ples Upírů.Nejen,že je o upírech (o ty se velmi zajímám,eh vím,že to tak nevypadá) ale také tam hraje můj oblíbený zpěvák :D takže mám 2 důvody proč tam jít :D.Takže se těšte na recenzi.  Btw: nevím,kdy Christmas Tag přesně výjde ale počítejte s tím,že to hned nebude,teda pokud nedostanu chut na psaní :D. S tím muzkálem se opravdu vytahovat nechci,je to jen takové (dalo by se říct) info na co se v nejbližší době můžete těšit.

Vzhledem k tomu,že už opravdu nevím co psát tak to asi ukončím protože by z toho vyšli akorát tak nesmysly. Pravopisné chyby neřešte píšu článek po delší době a ve škole jen lepím papíry a skoro nic nepíšu,takže tak :/.

Ještě vás poprosím o ty vánoční/zimní otázky :) můžete mi je psát í dolů do komentářů (klidně i do zpráv ,ale raději do komentářů) 

 

To už je opravdu všechno,doufám,že článek nebyl zase tak nudný a,že se vám alespoň trošku líbil :). To už je opravdu všechno u dalěího článku....

 

ČAU :D 

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Máš ráda Vánoce?
Kupuješ dárky pro rodinu?
Kolik sníš cukroví?
Díváš se na pohádky?

Máš ráda zimu?
Co děláš, když je zima?
Jsi schopná jít v zimě ven jen v mikině?
Letní nebo zimní oblečení?

Toť otázky do toho tvého tagu. Už se na něj těšímsmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.