Eliščin Internetový bloček

AUTONEHODA!?

Ne,tento článek opravdu není vtip.Dnes kolem 18:00 hodiny jsem s mojí mamkou a 4 letým bratrem měla autonehodu. Byl to ten nejhorší zážitek v mém životě.A myslím,že mi tato vzpomínka v hlavě zůstane ještě hodně dlouho.Nic se mi nestalo.A jsem opravdu ráda,že jsem od Boha (pokud existuje) dostala druhou šanci,a můžu psát tento kratičký článek.Děkuju za druhou šanci.Mám pocit ,že jsem se po druhé narodila.Ted si života budu užívat víc!

 

Ještě jednou díky Bože!

 

To by bylo všechno,vím,že je tento článek na nic ale pokud by se vám stalo něco podobného tak tyto články budete psát taky. 

 

U dalšího článku ahoj. 


(Eh myslela jsem ,že to bude vážný článek ale,asi ne.Protože tam pořád melu o Bohu no nic no).

Komentáře

julie kirová(Girl´s Dream)

dobře že se ti nic nestalo! kolikrát jsem viděla lidi, kteří kvůli autonehodě skončili na vozíčku a nikdy nechodili. Ale někteří mají štěstí jako ty a tvoje rodina smajlsmajl

julie kirováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

terri007(NIALLERKY:-))

Já jsem jednou jela autobusem na školku v přírodě a seděla jsem úplně vzadu v pětce a ze zadu do nás narazil kamion a ten kluk co vedle mě seděl si zlomil nohu a do dneška kulhá ale mě se nic nestalo smajl

terri007To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

1234510(My dream, my life!)

Tak to je dobře , že to tak dopadlo ! Já jsem s mamkou a mladším bráchou měla taky autonehodu. A musím potvrdit , že na TO se jen tak nezapomíná . Tenkrát jsem to moc vážně nebrala , protože jsem byla malá . Ale i prázdninách jsme byli v Chorvatsku a z tama jsme si udělali výlet do Benátek . A jak jsme jeli s Benátek , tak se přímo před námi stala autonehoda , bylo to jen auto před náma . Ještě potom jsem se z toho vzpamatovala . Z toho auta před náma vylezl pan , jeho žena a oba se pokrizovali , měli ještě malého syna , naštěstí se jim nic nestalo . Ale měli bysme si vážit života !

1234510To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

1234510: Já měla štěstí,protože jsem seděla na sedadle vedle řidiče. Jeli jsme sice 50 km rychlostí ale,semnou to mohlo skončit špatně,protože sedadlo vedle řidiče je to nejhorší.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.