Eliščin Internetový bloček

3 měsíce na nové škole - aneb jak je hodnotím?

Ahoj

Vítejte u dalšího článku,který asi nebude moc dlouhý bude to na půl děkovačka a na půl článek (asi) :). Chyby prosím neřešte - zase po 100 letech dělám slohovku.

 

Všechno to začalo 3.září,kdy jsem poprvé přišla na novou školu - na střední. Ráno jsem se probudila,a byla jsem nervozní.Jeli jsme asi do 50 kilometrů vzdáleného města.Vystoupili jsme.Začala jsem se strašně klepat,a měla jsem strach aby na mě divně nekoukali.Šla jsem do Auly kde bylo přivítání.Pak nás rozdělili do tříd. Šla jsem do třídy,usedla jsem do lavice a nervozně koukala kolem sebe. Asi po 2 hodinách nás pustili. Byla jsem ráda,že je to za mnou.Druhý den se semnou začali postupně bavit a já jsem už tolik nervozní nebyla.Seznámili jsme se a do dnes se bavím s celou třídou - je nás tam 7. A všichni se semnou baví a berou mě takovou jaká jsem,i když jsem čekala pravý opak. Navzájem si pomáháme a ani jednou jsme se nepohádali. Mám je ráda a díky nim mám to co jsem hledala - opravdové přátele.

Na intru to také hodnotím velmi dobře,baví se tam semnou všechny děcka co jsou na patře kde jsem já,i z druhého patra se tam semnou baví víc jak polovina - což jsem opravdu nečekala.Výchovu taky hodnotím dobře i je s nimi sranda ,teda pokud mají dobrou náladu :D. Co se týče PSek (dohlíží na nás na patře) všechny jsou moc hodné,i když by se tam našly dvě co zrovna nemusím (teda pokud mají dobrou náladu,že :D). A navíc jim je jedno,že nedodržuju večerku,teda většině jedna už mě za to seřvala,ale jako v pohodě já se o sebe dokáži postarat a noční klid dodržuji tak nevím o co ji šlo :D.

 

Toto jsou mé dojmy za první 3 měsíce na nové škole,na svoje kamarádky nedám dopustit a pokud na ně někdo,někdy sáhne tak má co dělat semnou.Díky intru jsem mám víc kamarádů než na základce a jsem za to ráda :). Záleží mi na nich a vím,že tu pro mně jsou.

 

Omlouvám, se,že tu nejsou žádné obrázky ale žádné se k tomu nehodily :/ a ještě jednou,se omlouvám za chyby slohovku píšu fakt po hodně dlouhé době a ve škole skoro nic nepíšu jen si lepím pracovní listy tak na to berte prosím ohled,a to už je opravdu všechno.

 

Snad se vám článek líbíl a udalšího článku AHOJ 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.