DZ Blog

Vtipy I.

Tentokrát pro vás mám várku vtipů:

Jede chlapík po poušti na velbloudu a dostane chuť se s nějakou ženskou toto. No a jede na velbloudici. Sesedne, zastaví ji, připraví se, ale velbloudice odejde. Znovu: chytí ji, zastaví, nachystá se ale velbloudice zase zdrhne. Tak pokračuje až k oáze, kde potká sexy černovlásku s výstřihem k pupku. Řekne: ,,Chceš pomoct, krasavče?" a chlap odpoví: ,,Jo. Podrž mi toho velblouda!"


Jede misionář a potká lva. Padne na kolena, sepne ruce a modlí se: ,,ó Bože všemohoucí, dej tomuto lvu křesťanské city!" Tu se lev postaví na zadní a taky se modlí: ,,Ó Hospodine, děkuji ti za jídlo, které teď přijmu!"


Jde Novák po cestě z kostela a potká tlupu divochů s kopími a sekerami. Novák řekne: ,,A jsem v háji." Tu z kostela vyletí andělíček a radí mu: ,,Ne, ještě nejsi v háji. Vem velkej šutr a hoď to po jejich náčelníkovi!" Novák poslechne a náčelníka zabije. A andělíček říká: ,,Teprve teď jsi v háji!"


Jde Pepíček po ulici a táhne provázek. Potká Aničku a ta se ho ptá: ,,Pepíčku, proč táhneš ten provázek?" A Pepíček říká: ,,No když seš tak chytrá, zkus si ho tlačit!"


Povídají si dvě blondýnky a jedna říká! ,,Včera jak vypadl ten proud, to byla hrůza! Byla jsem dvě hodiny ve výtahu!" Ta druhá na to: ,,No a co já? Strávila jsem pět hodin na jezdících schodech!"


Přijde blondýnka k benzínce, že si zabouchla klíče v autě. Benzínkář jí řekne, jak vyháčkovat zámek i drátek jí půjčí. Za chvíli přijde motorkář a může se utlouct smíchy. Benzínkář se ho zeptá: ,,Co je tu směšnýho?!" A chlap odpoví, že jedna blondýnka se snaží vyháčkovat zámek u auta. ,,No na tom není nic vtipnýho, sám sem jí to poradil!" ,, Ona v tom autě sedí druhá a radí: ,,Ještě trošku doleva, trošku doleva..."


Tak doufám že se vtipy líbily!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.