dream big - work hard

Zklamaná ze Cinetube :-(

Ahoj po dlouhé době u nového článku. Dneska jsem byla na mém prvním Cinetube na který mě pozvala kamarádka a to konkrétně v Novém Jičíně. Nebyla jsem z toho moc nadšená a odešla jsem dřív než to skončilo. V tomto článku vám o tom celém povyprávím a doufám že se vám to bude líbit.

Už od pátku jsem vybírala co si vezmu na sebe. Stále jsem si říkala něco v tom smyslu jako když se budu fotit s Falenkou tak přece musím vypadat dobře ne? :D. Nakonec zvítězilo bílé tričko, dlouhý kardigan, džíny a sportovní pytel. Normálně jsem si dala korektor, řasenku a lesk na rty. Dokonce jsem si i vyrobila dvě A5, které byly olemované nápisem YouTube. Jednu pro mě a jednu pro kamarádku (ejmysek) na podpisy. Jakmile jsem přišla před kino, ozval se šílený řev a přijely dvě černé dodávky ze kterých vystoupily youtubeři, které jsem mimochodem vůbec neviděla protože kolem vchodu byla invaze jako kdyby přijela Taylor Swift. Bohužel nejsem typ, který musí stát a křičet a proto jsem stála opodál a čekala až se všichni scucnou dovnitř. Program měl začínat od 15:30 ale já jsem se teprve dostala dovnitř asi v 16:00. To ještě nebylo všechno nemohly jsme najít místa vedle sebe a proto jsme si musely sednout každá někam jinam. Jak jsem spěchala tak jsem na schodech viděla Atiho a normálně mu řekla ČAU (já prostě nechápu kde na tohle chodím). Potom začali nějací kluci na pódiu něco pokřikovat a vystřídal se Ati, Kovy, Vadak, Carrie Kirsten. Dále se začali pouštět jejich videa, která mě prostě nezaujala a myslela jsem si že je to naprostá blbost. Nakonec jsem Fallenku vůbec neviděla a skončilo  to tak že jsem napsala mamce ať pro mě přijede a odešla jsem v polovině programu.

Jen chci na konec článku říct že je to můj názor a nechci aby mě někdo za něj hatoval nebo kritizoval stejně jako já vás kritizovat nebudu když se vám to líbilo.  

Tak a tohle je konec článku. Tak zase někdy příště a ahóój.

 

 

Komentáře

GoodBalonky(Dívčí poradna☼)

Ahoj, já byla v červnu na Utuberingu v Praze (i když jsem z Moravy) byl to dárek ke dni dětí. Byla jsem tam s mamkou ale po půl hodině jsme odešli. 1.Kde psali že je to Open air? 2.Pršelo 3.Stáli jsme tam od 11.40 a dovnitř nás pustili až v 12.35 4.Vyfotila jsem se jen s jednou youtuberkou 5. Na tu na kterou jsem měla jít původně byl fronta 60m takže jsem za ní ani nmohla jít.

GoodBalonkyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Maggie13(I♥ YouTubery a YouTuberky...)

Já tam možná půjdu, na letní CineTube, ale mám kámoše, co tam byli a líbilo se jim to moc! Myslím, že kdyby jsi tam byla se svým klukem, nebo dobrou kámoškou, tak by to bylo také hodně jiné!smajl A navíc prostě, asi nejsi ten tip člověka. Já třeba ten tip člověka jsem a moji kámoši taky a na cinetube se velmi těším!smajl

Maggie13To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

veverka35(Módní guru)

Maggie13: Já se taky nechci hádat a byl tam: Ati, Vadak, Kovy, Carrie, Andy Coconut, Nejfake s bráchou a jinak si moc nepamatuju ale bylo jich tam asi víc.smajlsmajl

veverka35To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ejmysek(ANIME!)

To je mi lítosmajl
Ty ses na to cinetube těšila......
Jinak milé, že jsi mi chtěla sehnat ty podpisysmajl
Jestli chceš tak ti dám autogram jásmajlsmajlsmajl

ejmysekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.