dream big - work hard

My makeup - Every day

4Ahoj po vydání mého posledního článku, kde jsem napsala že končím, se mi ozvalo pár lidí že by chtělo abych pokračovala. Moc mě to potěšilo a dám jim za pravdu. Budu pokračovat a dnes vám představím svůj každodenní makeup. :-)))))))

1. Ráno vždy začínám tím že si pleť vyčistím pleťovou vodou a namažu denním krémem. Krémy používám podle aktuálního ročního období. Teď když je zima používám denní krém od Nivei se zklidňujícími účinky a velmi mastnou texturou.

    

2. Začnu se krytím akné. K tomu používám korektor od Oriflame, který zároveň kryje a léčí. Nanáším dvě vrstvy. Jednu, která má zelenou barvu a léčí a druhou, která má pleťovou barvu a kryje. Obě dvě vrstvy se musí pořádně rozetřít aby nevznikaly šmouhy. Korektor připomíná spíše balzám na rty.

  

3. Po zakrytí a sjednocení pleti nanáším řasenku.  Je to konkrétně STUDIO LASH od Miss Sporty. Je skvělá a používám ji strašně ráda.

  

 4. A nakonec dotvořím rty. Jako podklad nanesu balzám na rty a něj lesk na rty od Miss Sporty.

   

Doufám že se vám dnešní článek líbil a třeba použijete nějaký z produktů, který používám já. Tak ahóój u příštího článku. :-))))). 

Komentáře

veverka35(Módní guru)

Snow Cat: Tak to mě se dělají na čele a někdy taky na bradě. A taky mám hlavně na nose, mezi očima a na bradě černé tečky, které nemůžu za žádnou cenu dostat ven. smajl

veverka35To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Snow CatVIP(Nightcore)

veverka35: smajl tak to jo no mě se zase dělá na obličeji něco jako uhráky ale nejde to vymáčknout a je to červený smajlsmajlsmajl hlavně na bradě takže občas korektor taky používám smajl

Snow CatTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.