dream big - work hard

Moje přípravky na rty

Ahojky u nového článku. Dneska sice trochu pozdě ale přece vám představím moje přípravky, které používám k péči o rty. Tak jdeme na to. Nebude toho hodně tak doufám že se vám to bude líbit. :-))))

Labello Angel Star je třpytivý balzám, který ráda používám. Hlavně tehdy když se mi nechce si nanášet balzám a na něj lesk a takto stačí dát jen tento 2 v 1 a je to. Krásně se třpytí a voní po jahodách.

 

Labello Pearly Shine je velmi podobný jako Angel Star ale řekla bych že je světlejší a třpytivější. Voní po pudru :-)).

 

Avon care Protecting Lip Balm je mini balzámek . Nádherně voní po mandlích a typické vůni Vánoc. Je z vánoční řady proto ta vánoční vůně.:-))). Je malý vejde se všude a je fajn. Nedám na něj dopustit.

 

Astrid balzám na rty s heřmánkem je můj oblíbený balzám, který nosím do školy. Je hutný a strašně příjemně se nanáší na rty. Nemá žádnou specifickou vůni ale krásně hydratuje.

 

Avon naturals kelímek 

Tak ten jsem ještě nepoužila ale přičichla jsem si a krásně voní po vanilce. Je takový roztomilý tím jak je pidi ráda ho otvírám a zase zavírám :-)))).

 

Rimmel London je lesk na rty, který jsem ještě nezkoušela ale myslím že bude fajn. Na fotce mám ten třetí od leva.

 

Miss Sporty Hollywood Forever je lesk na rty, který má pěknou barvu ale nevydrží moc dlouho. Já mám ten první od leva.

 

Essence XXXL Shine je bezbarvý lesk na rty, který mám moc ráda. Jen lehce zvýrazní mou barvu rtů a dodá přirozený vzhled.

 

Doufám že se vám článek líbil a přeji hezký start do nového týdne. 

  

 

 

 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.