dream big - work hard

Moje oblíbené účesy na každý den

Ahoj dnes vám představím své oblíbené účesy na každý den do školy. Jak už asi víte tak jsem dělala článek pro všechny délky vlasů a různé ukázky ale dneska vám chci ukázat jen mé účesy a návody na ně. Tak jdeme na to. :-)))

Donut drdol

Na donut drdol budeme potřebovat 2 gumičky, drátěnku do vlasů a pinetky. První si uděláme vysoký culík a jím protáhneme drátěnku. Vlasy rozprostřeme tak aby nebyla vidět drátěnka a zafixujeme gumičkou. Zbytek vlasu zkroutíme a omotáme kolek drdolu a zafixujeme pinetkami. Pro lepší zpracování připojím video a fotku výtvoru a drátěnky.

        

 

Propletený culík

Na tento účes vám stačí jen gumička a šikovné ruce. Uděláte si culík a nad gumičky uděláte dírkou rozdělením culíku na dvě poloviny. A na konec stačí protáhnout culík dírkou a trochu utáhnout. Výsledek je bombový a přitom tak lehký. Na videu je to účes číslo 2 a na fotce je něco podobného.

 

 

Lehoučký drdol pro každého

Na tento drdol vám bude stačit jedna normální gumička a jedna taková ta plastová zakroucená. Tak uděláme si první culík a poté ho zakroutíme a obtočíme kolem gumičky a nakonec zafixujeme tou zakroucenou. A je hotovo. :-)))

 

 

 Doufám že se vám dnešní článek líbil a přeji hezký týden po prázdninách.

  

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.