dream big - work hard

Jak přežít krásná i na podzim

Ahojky o tomto víkendu jsem si udělala takový domácí, kosmetický salón jen pro sebe. A vám dnes prozradím jak jsem to provedla a s jakými pomocníky. Tak jdeme na to :-).

1. Relaxační koupel

Relaxační koupel je skvělý způsob jak se uvolnit a relaxovat. Napustila jsem si vanu teplou vodou a přidala trochu pěny do koupele s granátovým jablkem z Avonu a pomerančovou sůl do koupele. Je dobré si u toho třeba číst knížku jako já nebo si pustit relaxační hudbu.

2. Pleťová maska a peeling

Je dobré pleti aspoň 1krát za měsíc dopřát pleťovou masku, která ji vyčistí a zároveň hydratuje. Já používám samo hřející  masku od Garnier anebo čistící od nivea. Po smytí masky je dobré ji vyčistit abrazivním gelem v mém případě z Avonu a nakrémovat.

3. Vlasová kůra

Moc nepoužívám takové ty hutné masky na vlasy protože na ně nemám moc čas. Ale vždy po mytí nastříkám na vlasy sprej od Pantene. Jinak je dobré používat správný šampon a kondicionér.

4. Pokožka těla

Na podzim a v zimě působí na pokožku hodně faktorů které ji dokáží poškodit a vysušit a proto je dobré ji pravidelné krémovat a zvláčňovat. Já používám pleťové mléko s jasmínem a vitamínem E z Avonu.

5. Nehtová péče

Je dobré ruce a nehty pravidelně promazávat nějakým krémem za ruce. Já jsem si udělala domácí gelové nehty a konkrétně nude hnědé.

 Doufám že se vám dnešní článek líbil a přeji hezký vzhled a pohodu.

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.