DIY :)

xxx

tento článek byl smazán

Komentáře

abodka(ANIME!)

Povznes se nad tím a běž dál, každé z nás se jednou článek nepovede ne ??
Nebuď z toho vůbec smutná, nic se neděje ...

abodkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

love01(Super club)

No tak já si myslím, že nikomu by se nelíbylo, kdyby se stalo něco podobného a všichni se do něj pořád naváželi. Vy si myslíte, že jsou to vaše názory. Ano z části je to pravda, ale z té druhé strany musíte zvážit jak vás názor vyjádřit tak, aby jste nikomu neublížili. Nepochopíte to, dokud to nezažijete!

love01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

anca 2004(♥ Mimoni ♥)

Nechci ti nic jako říkat (aby to nebyla kiberšikana) , ale když ti někdo napíše to , co si o tom myslí, tak je to buď hate nebo názor.
Já mezi ty lidi taky (ale jen trohu) patřila a kdyby jsi tenhle článek nenapsala, tak bych si ani neuvědomila, jak jsem se chovala. Děkuji ti moc

anca 2004To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Byly to reakce na hloupé články a tím, že to pořád omíláš si opravdu nepomůžeš. Prostě jsi napsala blbost, ostatní ti to řekli, ty by ses měla poučit a jít dál.
Po takové době se tady už od článků očekává nějaká úroveň. A něco takového úroveň teda moc nemělo. Neber to jako hejt, ani jako šikanu, nebo cokoliv podobného. Je to kritika. Konstruktivní kritika, která mi lidi posunout dál a dělat lepšími. Zkus to brát takhle smajl

Directionerka26To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

vlčková

Pokud si zakládáš blog, asi můžeš čekat, že né všichni budou souhlasit s tvými názory. A tady se lituješ jen ty sama. Je to směšné.

vlčkováTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

lucka874VIP(Girl´s Dream)

To už si děláš srandu ne? smajl
Nevím jestli je to k breku nebo k smíchu.
Neměla jsi dělat ten bezvýznamný článek, ale ten článek mi ještě nevadil.
Co mi vadí? Že z toho děláš aférku a dva zase úplně zbytečné články. Každou chvíli čekám další, kde bude něco o tom že tě prý " urážíme".

lucka874To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.