DIY vyrábění

Jak měla moje ranní rutina vypadat

Ahoj! Určitě má každá z nás svojí vlastní ranní rutinu. Někdy v září jsem si přichystala tento článek, kde popisuji svou ranní rutinu. Realita se ovšem liší. Tak jdeme to pořádně rozebrat!


Pravidelně vstávám v 6 hodin a začínám cvičit. Cvičení mi potrvá asi 15 minut.

Hahaha. Vstávám v 5:30 (když jdu na sedm, na 9 vstávám v 6:30 a na 7 v 4:30) a fakt ráno necvičím. Sotva z té postele vylezu, a já si myslela, že budu i cvičit?! Ne, díky. Cvičím odpoledne vždy po té, co si dokončím práci do školy.

Poté si (jako každý člověk) zajdu na záchod a vyčistím si zuby.

U toho cvičení by mi asi praskl močový měchýř. Sorry jako, ale to bych asi nedala. Do koupelny jdu hned, co se probudím. A u čištění zubů si projíždím Reddit (nemám instagram a FB, na messenger mi nikdo nepíše :))

Pak zapnu rychlovarnou konvici, abych si mohla dát svoji Matcha kaši z Bezobaláče, a ohřeji si kafe.

Se snídaní je to těžké. Po tom, co si vyčístím zuby a umyju si obličej, se jdu převléct. A pak hurá na snídani! Nyní si ráno dělávám "smoothie bowl", ale když nemáme banány, které pro mě v smoothie hrají důležitou roli, tak si dám tu kaši. A kafe si dělám z kávovaru. Izi.

Po snídani se jdu obléct a dám si na sebe trochu "mejkapu" + si vyčistím brýle, i když budou za chvíli zašpiněné

Z trochy make-upu se stalo celkem dost... kdyby mi sem šly dát fotky, nějakou sem přidám, ale hold mi to od roku 2015 nejde. A snídani si beru do pokoje, kde si dělám své líčení. U toho nesmí chybět písničky, nebo má oblíbená videa z Wii sports.

Nakonec si dám do aktovky předem nachystanou svačinu a pití, dám si žvýkačku a obuji si boty. A pak už hurá na trolejbus, který mi jede v 7:19

Pak jdu na Tik Tok, u toho se podívám na Bakaláře ( to víte, musím se podívat, jestli nám tam nedali nějakou novou známečku :D) a dopiju si své kafe. Pak si konečně nachystám věci, zajdu si podruhé na záchod, naliju si vodu a sbalím si svačinu. Nesmím zapomenout si vzít sluchátka, peněženku a mobil, abych mohla konečně vyrazit. A pak jdu čekat na svojí kamarádku, se kterou jezdím na troleják.


Jak vidíte, moje rutina se trochu změnila (ok, trochu víc). Jestli chcete napsat mou rutinu, když jdu na devět nebo mou večerní rutinu, určitě mi o napište do komentářů - pokud tu nějaké vůbec budou....

Zase příště, až s něčím příjdu. 

Čuuuuuuuuuuuus!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.