Hawaii Resort Spa Facial Game
Hra - Hawaii Resort Spa Facial Game
Video se načítá
Monkey Go Happy Stage 168
Hra - Monkey Go Happy Stage 168
Video se načítá
Laboratorní myška
Hra - Laboratorní myška
Video se načítá
Papa´s Wingeria
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Beauty Rush Mary' s Wedding
Hra - Beauty Rush Mary' s Wedding
Video se načítá
Monkey GO Happy Marathon 2
Hra - Monkey GO Happy Marathon 2
Video se načítá
Molly Go Round
Hra - Molly Go Round
Video se načítá
Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Oblékni kočičku
Hra - Oblékni kočičku
Video se načítá
Giraffe Above 1
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Word Search 2000
Hra - Word Search 2000
Video se načítá
 

Diana's talks

ISIS, uprchlíci, Pray for paris - terorsti

Takže je to takovej článek, kterejch je teď plno, ale koho z těch, co nejsou stejní neštvou ty jednotvárný profilovky? Vždyť v Rusku, v Bahrainu a dalších zemích se děje to samí a profilovku s těmahle vlajkama jsem ještě nikde neviděla. Nehledě na to, že se najde spousta blbců, co ani neví o co jde, hlavně, že maj new profilovku! Taky mam příbuzný v Paříži, taky je mi to líto, ale nějaká profilovka s jednou vlajkou nic nezmění...

Navíc si přečtěte, jak teď všichni všude nadávaj na Araby. To neslyšíte nic jinýho než "Ty teroristi tady nemaj co dělat", ale koukněte se na svojí ruku, jsou všechny prsty stejný? Ne, nejsou, Arabové taky ne, sami můslimové, kteří skutečně víru dodržujou by šli PROTI extrémistům. Jejich problém je právě v tom, že si myslí, že dělají, co bůh chce, ale dělají pravý opak a na co se to pak sveze? Na všechny ostatní věřící!

A co teprve uprchlíci? Maj 400Kč na osobu na den a všichni se o ně staraj, i když tady nemaj co dělat. Uvědomuje si někdo, že ty lidi zažili válku a až když to bylo nutný, vzali co mohli a obětovali všechny svoje peníze do cesty, při který mohli umřít? A teď proto, že mají na chvíli víc peněz než vy, je nesnášíte... Vždyť jasně, nemůžou vzít všechny, ale kdyby jen ty z Afganistanu a Sýrie, kde je to prostě nejhorší. 


"Islám v evropě nechceme!" to taky čtu často. Nechápu, v čem je takovej problém... Když oni sem přijdou a vy jim řeknete, že nemůžou být můslimové, musí se z nich stát křestani nebo nevěřící, protože si všichni myslej, že islám je nějaký náboženství, založený na válce... Ale kdyby oni přišli s tim, že vy musíte být můslimové, taky vám to bude vadit! Jednoduše, by si každej měl věřit, v co si věřit chce, víra je dobrá věc. Takže jak tohle zakončim? No racism, no xenophobia. Peace, please!!!

MIX

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.