deník normalní puberťačky

děvčatko

Poznáš křenící se děvčátko z fotky? Je z ní superhvězda a s kolosálním turné objela půlku světa


Holčička, které na fotce může být odhadem 10 let, si až dodnes uchovala svůj rozkošný úsměv, kvůli jemuž ji mimo jiné zbožňují milióny lidí po celém světě. Hraje hlavní roli v extrémně populárním seriálu Disney Channel.

S kolosálním turné letos křižuje napříč Amerikou i Evropou a spolu se seriálovou partou se jí podařilo vyprodat většinu hal v evropských metropolích. A nezapomeňme zmínit, že vyrostla do bezmezné krásy.

Hádáš správně, křenící se děvčátko je Martina Stoessel (18) z Violetty!

Martina se o fotky z dětství podělila se svými fanynkami a fanoušky na Instagramu. Na jedné stojí sama, na druhé s kamarádkami, s nimiž se stále přátelí. Letos v létě byly jejím narozeninovým překvapením, když se zničehonic objevily na Martinině narozeninové oslavě, jak nám prozradila při rozhovoru na koncertě v polské Lodži.

Přestože v Jižní Americe už Violetta skončila, my máme několik desítek epizod ještě před sebou a stejně tak v Evropě pokračuje i turné Violetta Live. Na konci srpna se zastaví například v polských městech Varšava a Krakov, maďarské Budapešti a ze začátku září v rakouské Vídni.

Po konci turné se Martina bude věnovat sólové kariéře. Nedávno podepsala smlouvu s nahrávací společností v Los Angeles a už stihla i několik dní strávit v nahrávacím studiu.

[Unsupported element format]/


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.