Deník Modní návrhářky

Valentýnský nápoj lásky


Přísady:

Coca cola

mléko

voda

papírová srdíčka

a šálek


Postup:

Do šálku nalijeme Coca colu s trochou mléka.

Pak si dle libosti nalijete kolik vody potřebujete,

a nakonec z papíru vystřihněte srdíčka.



Komentáře

abodka(ANIME!)

Ach bože.
Tento článek není vůbec článek.
Má pár řádků, málo gramatiky, úpravy písma, málo pointy, autor s mozkem mu chybí též. smajl

Ne, promiň, ale tento "článek " je vážně k pláči.

abodkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Coca-Cola s mlékem, wowowow! To už si rovnou dej třešně s mlékem nebo Sprite s banánem. smajl Nějaký trend jak se co nejrychleji pozvracet?
W8. to mi vysvětli... Hodíš papír do hnusu smíchaného z vody, mléka a Coca-Coly a pak to i s tím papírem jako vypiješ? Přeji dobrou chuť...
Nechci zase vyvolávat nějaké hádky jako byly v síni slávy, ale tenhle článek je prostě zbytečný, možná tak na pozvracení. Ještě pochopím, když se dává do černého čaje mléko, ale s Coca-Colou... Sorry, ale opravdu ne.
A když už jsi takovou hrůzu musela vydat, tak aspoň mohlas přidat obrázky, vyzdobit ten článek nějak, přidat barvu písma apod.
BTW: Přeju dobrou chuť! https://www.youtube.com/watch?v=NhofonPRrFM

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí +4 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

No já teda nevím no. nechci být nepříjemná a ani Tě zklamat ale já bych si sama nedovolila to vypít. Mléko+ Coca cola+ papír? Ale já nechápu .Vážně je to dobrý a neděláš si srandu? No ehm...A proč Valentýnský nápoj? je ...Kouzelný? Zamilovaný? Prosím, bylo by dobré to vysvětlit.smajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Wow, tohle je tak inteligentně zajímavý a propracovaný článek! Tohle si zaslouží trilion plusek a tento blog by se rozhodně měl dostat na první místo v žebříčku hodnocení blogů!
---
Ok, teď vážně.
Články by čtenáři měly poskytnout něco nového, zajímavého - zkrátka něco, co čtenáře zaujme, nebo něco naučí.
Splňuje to tvůj článek?
Poradím ti, ne. Návod na "Valentýnský nápoj lásky" neberu jako něco, co naučí něco nového/zajímavého.
Podívej se třeba na články od uživatelky Akalik a na ten tvůj. Vidíš, v čem je rozdíl?
Teď mi řekni, proč by tohle měli lidi číst. Proč by je to mělo zajímat? Co nového jim to předá?
Kdyby jsi to nějak alespoň rozepsala, použila delší věty, originální vyjádření. Používej delší věty. Článek tak bude delší - ano, deset řádků je opravdu málo.
Text by si mohla zvýraznit nějakou barvou, nebo minimálně nadpisy. Působilo by to upraveněji. Čtenáři by potom také získali dojem, že sis na tom dala alespoň trošku záležet.
Také bys mohla přidat nějaké obrázky. Například, jak máš nahoře napsané přísady, tak bys mohla ke každé přidat její fotku. Chápu, že každý ví, jak vypadá Coca-Cola nebo mléko, ale článek by se tím za A) prodloužil a za B) by vypadal lépe.
O směsici Coca-Coly, vody a mléka raději pomlčím. Jelikož mě se dělá blbě už jen ze směsice Coly s vodou, tak to za mě zkoušet nedoporučuji. Jistě, mohla jsi to také myslet jako vtip, jako něco humorného. Ale v takovém případě bys musela použít jiná - delší, originálnější, vhodnější - slovní spojení. A muselo by to být na víc než 10 řádků.

CaliopeiaTo se mi líbí +10 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Bellavilla: Děkuju =D Ale nemyslím si, že bych si zasloužila nějaký obdiv. =D Já jen nemám ráda články, které mají maximálně patnáct řádků a jsou o ničem. =D Vždycky se tak nějak snažím napsat komentář, smysluplnou kritiku, abych jim aspoň trochu pomohla a poradila, jak napsat lepší článek, ale ne vždy si z toho autoři něco odnesou. =(

CaliopeiaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Caliopeia: Moc se omlouvám, ale musím souhlasit. Prosím neber si to nějak špatně, ale Caliopeia má pravdu. Lépe bych se nevyjádřila. Poskytla ti suprové rady jak se zlepšit a nabrat na popularitě. Skvělý komentář, máš můj obdivsmajl

BellavillaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.