Denčin blog.

Kdo je GEJMR?

Ahooooooooooj, vítám vás u dalšího blogu.


Největší záhada českého internetu – Kdo je GEJMR?
22.4.2015 od autora: YTMAG
Taky se ptáte KDO JE GEJMR? Pojďme společně rozluštit jednu z největších záhad českého internetu!

Gejmr patří mezi ABSOLUTNÍ TOP LET’S PLAYERY i youtubery celkově. Jeho kanál má k dnešnímu dni (21.4.2015) celkem 477 175 odběratelů, 68 466 186 zhlédnutí. Na svém druhém kanále GEJMROVEC je počet odběratelů nižší, ale přesto stále dost slušný – 165 473… a čísla pořád rostou.

Slušnou fanouškovskou základnu má Gejmr i na svém Facebook profilu, kde mu fandí momentálně 115 000 gejmrovců a gejmrovkyň. Ale nikdo stále neví, kdo GEJMR vlastně doopravdy je…

Gejmr ovládl i Google vyhledávání


Odhalení Gejmrovi indentity leží v žaludku tolikati lidem, že se vyhledávací dotaz „Kdo je Gejmr“ umístil na prvním místě Google Insight žebříčku za rok 2014. A hned po Gejmrovi obsadil druhé místo vtipný dotaz „kdo je lolita“… :)) No ale zpátky k tématu…kolik je vlastně Gejmrovi let? Jak se jmenuje? Jak vůbec vypadá…. tohle všechno zůstává zahaleno jedním velkým tajemstvím. Gejmr už od začátku nepodává veřejnosti žádné konkrétní informace, nepřidává fotky na svůj Facebook, Twitter ani nikam jinam. Dokonce nechodí ani na žádné youtuberské akce pro fanoušky – (alespoň ne jako GEJMR). Přesto si však získal obrovské množství fanoušků, kteří na něj nedají dopustit. A to všechno jen na základě jeho let’s play videií.

Drbů okolo Gejmra je plný internet

Gejmr ovládl i český Google! Gejmr ovládl i český Google!
Schválně si zkuste dotaz „Kdo je Gejmr“ zadat do Google i vy. Najdete nejrůznější zaručené odhalení Gejmrovi indetity, jeho fotky, videa, podaří se vám najít i jeho údajné jméno a kdo ví, co ještě. 99 % těchto informací jsou však jen drby. A my můžeme jen spekulovat jak to doopravdy je. Jedinou informaci, kterou bych považovala za pravdivou je Gejmrův věk. Údajně měl sám Gejmr říct svůj věk, ovšem tak trochu zabalený v šifře, aby to jeho fanoušci neměli zas tak jednoduché. Atomové číslo + 1 = 23, teď už máme rok navíc, takže 24. Co myslíte, opravdu je toto info pravdivé?

Gejmrovo rozhodnutí = anonymita Ať už jsou zvěsti okolo Gejmrovi identity pravdivé či ne, my, jakožto jeho fanoušci bychom měli jeho rozhodnutí respektovat. Na jednu stranu je to naprosto úžasné, že si získal takovou oblibu, bez toho aniž by rozdával podpisy na akcích a cpal na Facebook denně milion fotek a selfies. Gejmr je prostě hráč a tak hraje. A vás to baví. To je to hlavní. Na druhou stranu je však škoda, že nemáte možnost se s ním potkat osobně – pro některé by to byl jistě skvělý zážitek. Ale tak to je… přestaňme tedy pátrat a hádat kdo Gejmr opravdu je, až bude chtít, třeba nám to odhalí sám. Stejně ho budeme mít rádi a sledovat ho tak či tak, no ne? :-) P.S. Jednou ho určitě někdo indetifikuje podle jeho nezaměnitelného a úžasného smíchu, který bych já osobně mohla poslouchat klidně pořád. :-)) Tak se nezlobte, že jsme vám jeho identitu opět neodhalili.. A nezapomeňte nám do komentáře napsat, co si myslíte o Gejmrovi a jeho indentitě vy!

To by bylo pro tento blog vše A ČAU.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.