Date44 is back

Kdo mě uráží ?

Ahoj někteří,nechápu proč mě někdo z vás tolikrát uráží.Ted si jenom představte že někdo uráží vás!.Není to vůbec hezké ty urážky číst takže prosím se sklidnite.A tim kdo mě neuráží znovu děkuji za pluska-jste výteční lidi- nemyslím že bych vás snědl.Takže ti kteří mě uráží by si to měly uvědomit než to napíší.A je to jedno jestly tam píšu některé chyby.Určitě někdo taky má zmatek v Češtině a nebo v Diktátě nebo což...)Prostě se vy urážicí nemusíte koukat na můj blog! A  nemusíte mi dávat mínus třeba u diplomu.To je jen který hledá nějaký obrázek s diplomem aby nemusel chodit na Google.Určitě mluvím dobře jestly ne tak mi to prosím nepište do komentářů-díky

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Když nesneseš hatery, nemůžeš psát články.
Nechci být za hnusáka, ale tak to je. Vždycky se najde někdo, kdo ti bude házet klacky pod nohy. Když takovej hate vypadá takhle:
Jseš trapnej! To je hnus!
Tak jako jo, dotyčnej asi nebude mít v hlavě všechno v pořádku, ale když to normálně podá, vysvětlí, cos udělal špatně a poradí, nemůžeš se na něj zlobit.
Chyba nemusí být vždycky u něj. Zamysli se proč asi takový komenty píší. Zamysli se nad kvalitou svých článků. Neříkám, že jsou všechny špatné, ale něco bys zlapšit měl.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.