No Extra Charge
Hra - No Extra Charge
Video se načítá
Arm Surgery 2
Hra - Arm Surgery 2
Video se načítá
Red Ball 4 vol.3
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Mega Anime Avatar
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Sugar, Sugar
Hra - Sugar, Sugar
Video se načítá
Grow Tower
Hra - Grow Tower
Video se načítá
Home Sheep Home
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Bloom Girl Bathroom
Hra - Bloom Girl Bathroom
Video se načítá
Save Me!
Hra - Save Me!
Video se načítá
 

Date44 is back

Karolína-moje hrozná sestra

Ahoj-Nejsem jedínáček ale mám i hroznou dábelsou sestru Karolínu-mučí mě hrozně a je šílená.[Unsupported element format]Karolína je dábel

A díky všem kteří my daly za minulý popisky plus.Já vím že všichni lidé jsou nejlepší,přátelský ale Karolína v žádném případě ne !!!!!!!.Popis  jako pohádka-Když jsem přišel ze školy tak byl Pátek nemusel jsem se vůbec učit a Karolína začala na mě řvat a řekla-Jestli si okamžitě nenaučíš věci do Angličtiny tak dostaneš facku !!!!!!!!!!!.Ja jsem chtěl říct na 100 procent:Ne !!! neudělám co po mě žádáš ty čarodějnice Karolíno !!!!!.Ale vím že by mě úplně zbyla až do červeného.A tak sem se rozbrečel a musel dělat ůkoly do Angličtiny-Předsavovál jsem si děti kteří mají štěstí že se nemusejí učit pitomou Angličtinu.A v tu vrazila Karolína dveřmi že jsem se málem rozbourál na koustky.Karolína mi řekla-Půjdu do obchodu a až se vrátím tak tě vyzkouším z Angličtiny -rozumíš ??!!!!.Já jsem musel souhlasit.Po nějakých minutách jsem nevěděl jedno slovo a tak jsem se chtěl podívat na počítač ale bal jsem se že Karolína si bude myslet že si hraju a ne se učím.A tak jsem hrozně přemýšlel až my v mozku kouřilo.Úkol jsem měl dodělaný ale určitě s hodněma chyb.Karolína přišla a vzala si angličtinu a já se ji zeptál jetly my něco koupila.Karolína  se dívala a řekla-Máš tu hodně chyb oprav si to a pak řekla-Dam ti až se naučíš !!!!.Já jsem se hrozně nudíl.Jsem asi jedinej Římovák co nemá žádné prátelé jen samou smůlu-jsem totiž smolař.Po chvilce jsem chtěl utéct ale radši jsem to nedělál-Bál jsem se!!.Takže jsem to měl zase hotový a konečně přijela mamka z práce a řekla:Karolíno je Patek pojd mi pomoct s tim dřevem !.A pak jsem utekl na hřiště a přemýšlel jaký bude život dlouhý se zlou dáblicí.Pak když bylo Pondělí jsem byl ve škole a seděl jsem v lavici.Nejvíc mě nudí Matematika.A po přestávce  ostatní děcka tam šílely a mluvily sprostě.Ja jsem jen seděl a přemýsšlel jaké by to bylo kdybych aspon jednou měl hodně kamarádu a byl slavnej-Ale to se nestane .Děcka mě neměly vůbec rádi vždycky se mi posmívaly a nesmály se mím nej vtipům.Snažíl jsem z nich udělat kamarády ale nešlo to .Jedné holce jsem se zeptál co na mě je tak hrozného a ona odpověděla že musím změnit stil-To mě tak urazilo  až jsem i na zastávce byl rozrušen.Jak sem přišel domů Karolína na mě vybafla a řekla at okamžitě napíšu úkoly.Nikdo mě nemohl zachránit protože maminka byla v nemocnici s zlomením kolenem.Ani tatka se do toho nepřidál ten byl spíš na Karoliný straně-A odnes až do roku 2015 jsem tady zaregistrovaný. A protože  zítra přijede Karolína tak bude víc těch nemilejch  hlášek-Proč jsem se narodíl ??!!! Jestly se vám můj popis zlé sestry líbíl djte prosím plus a můžete mě litovat protože nemam kamarády jen tady na Hpd a mám hroznou sestru a vždy se nudím a nejsem oblíbený a vše nevim.Díky.

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

A kolik Karolíně je?
Já bych se nedala. To bys měl vidět, co se stane, když na mě můj 17letej brácha zvýší hlas. A ne, není to to, že se krčím v koutku, právě naopak:
Ty jeden vykutálenej škodíku, co si tady na mě dovoluješ?! Já ti takovou ubalím, že ti z toho to tvoje ego spadne až do sklepa!
smajl
Potom někdy následuje rvačka, ale to já rada...smajl
Heh, já vím, nejsem holka. Ale biologicky ano, je to se mnou těžký...
Nesmím zapomenout podotknout, že po poslední rvačce, kdy mě kousl do ruky mi jako suvenýr po něm zbyla modřiva (po tom kousanci).
Ale takový rvačky mají výhodu - tolik neprožívám bolest, což se šikne...smajl


P.S. Místo toho vykutáleného škodíka bývají mnohem ostřejší výrazy, ale chci zachovat vaši nevinnost. Pokud vám nějaká zbyla. Heh.
A aby jste se nemuseli dívat na můj profil, kolik mi je, napíšu to sem - je mi 13.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Snow CatVIP(Nightcore)

já vim hodně pozdní komentář XD ... tak nějak vím jaký to je, mě jeden čas ve škole taky nikdo neměl rád, všichni mě jenom pomlouvali, když jsem prošla tak se mi smály a jediný co jsem zvládla bylo prostě hrát doma hry a brečet, ve škole jsem jen poslouchala hudbu- i kvůli ní se mi smály někdo prostě nechápe že každý nemusí poslouchat to samí (já poslouchám nightcore smajl) takže jako ... jo a takovou ségru bych fakt nechtěla, chudáku smajlsmajl

Snow CatTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.