Cutte Blog

"Půlnoční" svačinka

Zrovna jsem si při sledování seriálu (jo teď v noci) připadala hladová a nechtěla jsem do sebe cpát pečivo.Číhnu do ledničky s tím,že si dám salát s citrónovou šťávou atd..Ale salát vypadal zkaženě a vyschle.Pak jsem přišla na nápad.S postupem času při dělání tohoto receptu jsem přidávála různé ingredience.A překvapivě mi to chutnalo!


Ingredience - Jougurt - jakýkoliv dle chuti.Možný je i bílý.

                      Lupínky - Já jsem použila medový.... 

                      Ovoce - Já jsem použila jablko.Možné je použít i více ovoce.

                      Med - Pokud máte nebo jestli chcete.

                      Citrón - S mírou!

                      Třtinový cukr - Není potřeba


Postup - Připravíme si misku.Vidličku nebo lžičku.A nůž.



              Umyjeme si ovoce a nakrájíme ho na libovolné kousky.Pak přilijeme citrónovou šťávu - jestli nemáte nevadí citrónka je tomu podobná. ;) Budou stačit tak čtyři čajové lžičky i míň.Pečlivě zamýcháme!Po té přidáme trochu medu.Stačí půlka lžičky.Pak následuje trocha třtinového cukru.Toho budeme potřebovat opravdu málo jen dvě špetky.                                                                                     Vše opět zamýcháme.Přidáme dvě hrstky lupínků a samozřejmě mýcháme.Teď příjde na řadu přemýšlení.Jaká příchuť jogurtu by se hodila i ovoci? - Já jsem volila borůvkový jogurt jelikož jsme všechen bílý jogurt vypotřebovali tak my nezbývalo než si trochu zaexperimentovat!Jiné ovoce než jablka v noci ve špajzce většinou neseženete no..Každopádně přidáme dvě - čtyři lžíce jogurtu a zamýcháme.No a máme hotovo.


TIP:Pokud se vám zdá,že je to trochu ošizené můžete přidat čokoládu nebo nějakou polevu.

Máte rádi kokos?Zkuste ho!


TIP:Jestli je vám milejší svačinku mít ozdobenou určitě to bude vypadat skvěle!Pro nějakou párty je to určitě lepší.


No a zase se musím mluvit,že není obrázek nebo tak,ale nějak mi nejde dát všechny fotky do počítače a zrovna tenhle recept vznikl asi před hodinou tak to snad chápete.Do týdne by se to mělo nahrát. :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.