Cutte Blog

Hurry up Bob 1/2

Vím,říkáte si,že tento blog bude o hrách a mých názorech na ně.Tak to rozhodně není.Jde o to,že mám i jiné blogy na jiných stránkách a snažím se jim co nejvíc věnovat.Dneska budu možná ponocovat až do jedné hodiny ráno jenom abych zde měla více článků a abych nebyla za trapku,která přidává články jednou do týdne.Ale to se dostáváme k jinému článku. :)

Tento článek věnuji hře Hurry up Bob 1/2.[Unsupported element format]

Hurry up B.1 - Už od té jedničky se dá odvodit,že tato hra bude mít nějaké ty nedostatky,které v podstatě se vylepší v dalším díle.V jedničce je trochu více nudy než ve dvojce.Ale musíme si jedno přiznat....každému se zdá jednička lepší než další díly když jsme je ještě nehrály. ;)

Výsledek obrázku pro hurry up bob

Hurry up B.2 - Tak jak už jsem zmiňovala nebo spíš naznačila....Dvojka je o něco lepší.Vlastně o dost.Jestli by jste je chtěli porovnat no hned by jste spustili.Je trochu jiný účel,grafika i příšerky,které zabíjíte nebo se jim snažíte vyhnout.A o co se vůbec snažíte?Jako v jedničce se snažíte vyšplhat co nejvíš.Pokud nasbíráte diamanty máte oblek a jinou zbraň.Jestli jste ještě tuto hru nehráli a chcete nějak zabít čas je to perfektní hra,ale pozor,aby jste si na ní neudělali závislost jako například já! :D

Výsledek obrázku pro hurry up bob

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.