crazy blog

Strašidelná místa-San Zhi,středisko duchů

Naz:Dar!

Máme tu 3. díl o strašidelných místech. Opět tu budeme mít i nějaký horror,co jsme vymýšlely. Dnes to bude také celkem děsivé:


Dnešní díl je o středisku San Zhi. Leží na severu Tchaj-wanu. Mělo to být rekreační středisko pro bohaté,ale přestalo se stavět. Proč?


V onom středisku jsou postaveny podivné domky,které vypadají jako UFO.  3 roky před plánovaným dokončením stavby,se musel  projekt zastavit. Došlo tam k záhadným vraždám. údajně je středisko postaveno na pohřebišti vojáků a stavbou se narušil jejich věčný klid.Místní jsou velmi pověrčiví,takže měli teorie o tom,že za úmrtí architektů a stavitelů pracujících na stavbě může kamenný drak. Ovšem vláda to vzala úplně jinak. Okolo případu byla velice diskrétní a nezveřejňovala fakta, jako třeba jména obětí. Co se děje se střediskem teď nikdo neví. Buď ho kvůli zjištěné paranormalitě zavřeli,nebo se ho pokouší opravit. Kdo ví.


Náš horror:

Jsem stavitel na Tchaj-wanu. Můj bratr je uznávaný architekt,ale já jsem také celkem známý. Jednou mi bratr zdělil úchvatnou novinku: bude stavět středisko pro bohaté,dostane za to fůru peněz a co víc,bude hlavní architekt. Byli jsme z toho oba nadšeni,jelikož bratr hledal schopné stavitele. Bylo jasné,že mám novou zakázku! Byli jsme se kouknout na tom místě. Bratr říkal,že je děsivé. Také si to myslím. Ještě ten večer jsme se opili. Slavili jsme do druhého dne. Byl jsem zesláblý,protože jsem pár dní nespal,ale někdo na tom byl hůř. Můj bratr seděl u mě na schodech. Zeptal jsem se ho,co mu je. Vzal mě za ramena. Měl oteklou pusu a velké kruhy pod očima. Řekl mi přesně toto:,,Já,je viděl. Oni....oni chtěli,abych to tak postavil. Rozumíš mi,ty musíš. Jsi můj bratr,já musím,já to vím,oni to chtěli..." Pak upadl na zem. V domněnkách že blouzní jsem ho uložil do postele. Tu scénu si očividně nepamatoval,protože když se probudil, ukazoval mi své nákresy. Myslel jsem že zešílel. Ty stavby by měly vypadat jako mimozemské lodě. Den na to jsem onemocněl,měl jsem chřipku. Ovšem,za to jsem rád. Bratr se nevrátil ze stavby a o dva dny později mi volala matka,že byl zavražděn. Ještě tu noc jsem měl sen. Bylo to,jako kdybych byl můj bratr. Vkročil jsem na stavbu. Bylo tam několik lidí. Položil jsem první cihlu. Pocítil jsem strašnou bolest a nejednou jsem se svalil na zem. Krvácel jsem,a rány se pořád zvětšovaly. Byla to strašná bolest. Z toho sna jsem se nikdy neprobudil.


Líbilo se nebo jste se bály? Jo a chceme vám oznámit pro někoho dobrou a pro někoho špatnou zprávu: přes Vánoce(od 25.12. 2015 do 7. 1. 2016) nebudeme přidávat články,na horách nebude internet.

Naz:Dar!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.