Uphill Rush 4 Girl
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Papa's Taco Mia!
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
Tudor Fashion
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Horse Farm Assistant
Hra - Horse Farm Assistant
Video se načítá
 

crazy blog

Strašidelná místa-Ostrov panenek

Naz:Dar!

Každý dobrý blog má nějaké zajímavosti. My tu mám crazy zajímavosti,ale bude tu ještě série strašidelných míst. Bude to vždy o nějakém záhadném místě. Informace budou z různých internetových stránek,ale bude to napsáno našimi slovy. Každý článek bude také obsahovat námi vymyšlený horror o daném místě. Doufáme,že se vám tato série bude líbit. 


Dnes to bude o ostrově Isla de las Muñeca. Je to ostrov v Mexicu. Není náhoda,že je přezdívaný jako ostrov mrtvých panenek.

Podle legendy zde asi před padesáti lety žil jediný občan, Don Julian Santana Barrera. Jednoho dne však ve vodách okolo ostrova utonula asi pětiletá holčička. Don Julian začal nacházet na pobřeží panenky. První den jednu,ale další den jich přibývalo. Don Julian je věšel po celém ostrově a staly se jeho hlavní vášní. Jednou když jednu lovil z moře,tak se utopil. To byla údajně pomsta té holčičky. Děsivé,co?



Náš horror:

Jmenuji se Daisy. Je mi pět let. Bydlím na jednom ostrově se svými panenkami. Jak jsem se sem dostala? To je dlouhá historie. Žila jsem s maminkou v Mexico city. Je to hlavní město Mexica. Jednoho dne jsem seděla a hrála si se svou panenkou. Maminka mi ohlásila,že jde k sousedce. Byla u sousedky dvě hodiny,když k nám přijela policie že prý někdo ohlásil ve vedlejším domě výstřely. Po chvíli mi oznámili,že má maminka byla zavražděna. Rozbrečela jsem se. Pak mi řekli,že pojedu za svým jediným žijícím příbuzným, za strýcem Donem. Naložili mě na divnou loď. Vykláněla jsem se z malého okýnka. Najednou jsem upustila svou panenku. Vrhla jsem se za ní do vody. Neuměla jsem plavat a loď mi ujela. Voda se za mnou zavřela. Vyplavala jsem na břeh. Koukla jsem se na sebe do vody. Byla jsem celá od krve a neměla jsem oční panenky. Mé vlasy byly na místech vyškubané. Najednou se vedle mě objevila panenka. Hodila jsem jí vztekle do vody a plavala jsem za ní. I když plavat jsem neuměla,tak jsem za ní chodila po dně.  Někdo ji však vylovil na břehu. Sedla jsem si rozčileně na dno. Najednou ke mě začalo plavat víc panenek,ale on je pořád bral na břeh. Jednoho dne jsem se naštvala a a stáhla ho pod hladinu. Topila jsem ho asi minutu. Pak se bezvládně zhroutil na dno. To má za to,že mi bral ty panenky.


Tak to bychom měly pro dnešek asi vše,doufáme že jste se aspoň trochu bály u toho horroru,i když nebyl nijak strašidelný. No,doufáme že to postupem času vypilujeme. 

Naz:Dar!

Komentáře

Nefera DeNile(SIMPSONOVI JSOU BOŽÍ)

Já to znám ze občan co na tom ostrove žil nasel u břehu panenku a den potom ho začal ztrasit duch zemřele divky a ten chlap pověsil tu panenku před jeho dum aby se před ni ochranil a začalo ho to bavit, tak je začal rozveset po celem ostrovesmajl

Nefera DeNileTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

crazy blogerky(slavné Blogerky)

sukne15: Promiň,ale jenom kvůli tomu že jsme upozornily na nějaké nedostatky u tvých článků hned nemusíš psát takovéto komentáře k našim článkům. Toto je osobní záležitost,to se řeší ve zpráváchsmajl

crazy blogerkyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

TerryBlackyováVIP(Milujeme nadpřirozené jev...)

Já to znám jinak: Na tom ostrově kdysi žil jeden muž, správce toho ostrova. Měl docela dost peněz, nijak se nemusel bát krize. Jednou se mu ale ve snu zjevila ve snu malá holčička. Říkala mu, že si nemá s čím hrát. Správce nad tím mávl rukou. Ale když se mu začala holčička zjevovat i mimo sen, rozhodl se, že jí koupí panenku. A pak další. A další. V současnosti se na ostrově nachází více než tisíc panenek. A někteří návštěvníci přísahají na svůj život, že panenky se samovolně pohybují!

TerryBlackyováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.