Equestria Girls Applejack
Hra - Equestria Girls Applejack
Video se načítá
 

crazy blog

povídka, kde VY rozhodnete jak skončí:1.díl

Ahoj, tohle je trochu netradiční povídka. Tady totiž o konci rozhodnete vy. Tohle je první díl, po druhém dílu už můžete hlasovat. Jak se bude hlasovat vám řekneme na konci druhého dílu. Dobře se bavte.


Jane je trochu zbrklá americká dívka. Je jí jedenáct let. Má ve předu pramen modrých vlasů. Když je rozrušená, tak jí pramen spadne do obličeje. Chodila do třídy s klukem jménem Mike. Mike je velice energický a výbušný a seděl za ní v lavici. Ti dva sek sobě moc neměli, občas se pozdravili, ale jinak nic. Ale pak se to stalo. V ten osudný den si šel Mike natočit pití v jídelně. Sáhl pro kelímek, ale na něm už byla něčí ruka. Koukl se čí ta ruka je. Byla to Janina ruka. Jane celá zářila a svým jemně nakřáplým hláskem Mikovi řekla:,,DEJ SEM TEN KELÍMEK TY PAKO!!!!!!!!!!!!"Mike se na ni zamilovaně podíval a pustil kelímek. Ještě omámen seděl u stolu, když za sebou slyší:,,hkhhhhgrddgghhh" ohlédl se a za ním se dusila Jane. Napřáhl ruku a praštil jí do zad. Jane spadla hlavou do jídla a přestala se dusit.Modré vlasy jí spadly do obličeje a zařvala:.,,JAKEJ HŇUP MĚ........"skočila po Mikovi a ten narazil hlavou do stolu. Omdlel. Probudil se v nemocnici a nad ním se skláněl doktor.,,Chlapečku, pamatuješ si něco????? Jak se jmenuješ?",,Jane"vydal ze sebe Mike. ,,Ten kluk není v pořádku"prohlásil doktor. Za doktorem stála Jane.,, Přinesla jsem ti bonbóny, ale cestou jsem je snědla"řekla Jane a sedla si k Mikovi na postel.,,Moc se ti omlouvám, nechtěla jsem tě zranit"Mike se usmál. ,,To nic, jsem v pohodě" Pak na sebe dlouho koukali. Až pak řekl Mike:Jane.........sedíš mi na noze." Romantická chvilka skončila a Jane si odvezli rodiče. Ale Mike ani Jane na tu chvíli nezapomněli.


Doufám že se vám to líbilo. Pokud si myslíte že se k sobě Mike a Jane hodí, počkejte na zítřejší díl. Zítra to bude o Jane a klukovi jménem Tom. Pak můžete hlasovat, kdo se k Jane nejvíc hodí.

Doufám že se vám to líbilo.

mějte se hezky

LUCY a ANDY

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.